Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van itt még valaki, aki...

Van itt még valaki, aki jelenleg covidos, karanténban van? Ki hogy van? Milyen tüneteitek vannak? Hogy viselitek?

Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 20:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Vasárnap délután éreztem a fejem először a tarkómnál, aztán a homlokomnál és melegségérzetem volt, de nem mértem lázat. Picit émelyegtem is. Csak átfutott az agyamon, hogy valami most kezdődhet, estére vettem is be C, D vitamin, szelén kombó tablettát.

Hétfőn hajnalban szólt az óra (orvosi kontrollra mentem volna) és hajnal 5-kor kipattant a szemem, hogy baaa, fáj a torkom a bal oldalon.

Piros a torkom, először bal oldalon, de mostmár a teljes.

Tegnap 37,5 volt, ma eddig nincs hőemelkedésem. Enyhe gyengeség. A torokfájás eléggé erős.

Tegnap délben negatívra gyorsteszteltem.

Tegnap este 5-ször hívtam a háziorvost (5 percenként a rendelési idő végefelé), ma kétszer. Az a tervem, hogy ma elküldök valakit gyorstesztért és ha nem javul holnapig vagy ha ez a gyorsteszt pozitív, akkor holnap este folyamatosan fogom hívni a háziorvost, amíg el nem érem.

Hát nem tudom...

Aki elérte a háziorvosát, annak az mit írt fel?

Lelkifurdalásom van, hogy nem tettem meg mindent, hogy elérjem, mert hátha bajom lesz, ugyanakkor ez a doki mindenre IS antibiotikumot ír illetve annyira nem megbízható (családban van sajnos több sztori is..).

2022. febr. 15. 11:45
 12/15 A kérdező kommentje:

11-es: a gyorstesztek nem túl megbízhatóak. Én kettőt csináltam, egyik negatív, másik lett pozitív. Nekem azt mondta a házidoki, hogy nyalókásat vegyek, az mutatja ki az omikront.

Amúgy vitaminokat szedek, mást nem

2022. febr. 15. 11:51
 13/15 anonim ***** válasza:
Köszi. Úton a második etap. Kb az összes ismerősömnek a sokadik mutatta ki.
2022. febr. 15. 12:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Aki elérte a háziorvosát, annak az mit írt fel?"

Nekem személyesen be kellett mennem háziorvoshoz, úgyhogy előtte itthon több gyorsteszt is pozitív lett, mert hivatalosan csak akkor vagy pozitív, ha a háziorvos csinál gyorstesztet vagy más állami úton csinálsz tesztet.

Amúgy köhögéscsillapítót és antibiotikumot írt fel.

2022. febr. 15. 12:11
 15/15 anonim ***** válasza:

A torokfájós, nagyon enyhén gyengeséget érző voltam.

Másfél órája bevettem egy Aspirin ultra-t és most tünetmentes vagyok. De teljesen. 😅

2022. febr. 15. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!