Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ilyen esetben is karanténban...

Ilyen esetben is karanténban kell lenni?

Figyelt kérdés
Egy héttel ezelőtt fájt a torkom meg gyengének éreztem magam. Kb másfél nap alatt helyre is jöttem. Csináltam tesztet negatív lett így mentem dolgozni. Most pedig a családomban lett 2 pozitiv eset. Én is teszteltem, nekem negatív lett de mivel együtt élek velük igy most mi a protokoll? Nekem is 5 napig karanténban kell lennem? Vagy pedig ha negativ a tesztem akkor mehetek bárhova? Nincs semmi tünetem, jól vagyok. A teszt negativ. Nem vagyok képben ilyenkor mi a teendő azért kérdeztem. Köszönöm előre is a válaszokat!

2022. febr. 4. 13:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha van oltásod, nem kell karanténban lenned. Ha nincs, akkor igen. Ez a hivatalos szabály jelenleg
2022. febr. 4. 13:26
 2/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok beoltva. Ilyenkor 5 nap vagy mennyi a karantén?
2022. febr. 4. 13:34
 3/8 A kérdező kommentje:
a másik kérdésem pedig, hogy csak akkor nem kell karanténba lenni ha 3 oltás van? vagy 1 oltásnál sem kellene a karantén?
2022. febr. 4. 13:40
 4/8 anonim ***** válasza:
65%
Védettségi igazolványhoz van kötve, azt az 1. után megküldik, de ugye csak 6 hónap lesz az érvényessége.
2022. febr. 4. 13:54
 5/8 anonim ***** válasza:
Oltási igazolvány lesz 15-től és csak 3 oltással lesz érvényes csak szólok
2022. febr. 4. 19:54
 6/8 anonim ***** válasza:

Pontosítok mert hülyeséget írtam merthát mindig a fityisz változtatja naponta a dolgokat és emiatt roppant hiteles és megbízható:D

Szóval 2 oltással Májusig érvényes lesz az oltási igazolvány de lehet közben megint vmit módosítanak mert náluk semmit sem lehet tudni :D

Nyáron is ment a duma hogy védettségi nélkül sehova nem lehet menni erre mit ad Isten ugyanúgy mehetett mindenki ahova akart

2022. febr. 4. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, oltás nélkül azt hiszem, 7 nap a karantén
2022. febr. 4. 21:46
 8/8 anonim ***** válasza:

Tök mindegy, mert már senki sem ellenőrzi.

Én nem is látom semmi értelmét így az omikronos időkben. Aki elkapta maradjon otthon, de amíg másnál ez be nem bizonyosodik, addig had menjen, akár oltott, akár nem.

2022. febr. 4. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!