Több ismerősöm (4) panaszkodik, hogy oltatlan kisgyerekét karanténba zárták, mert mind a 4 esetben OLTOTT osztálytársuk megbetegedett?
Figyelt kérdés
Nem furcsa, hogy itt 4-ből 4 covidos oltott volt? Másik ismerősnél a teljes család beteg, minden családtag megkapta a 3. oltást is...2022. jan. 22. 12:24
1/13 anonim válasza:
Engem nemrég fertőzött meg egy háromszorosan oltott. Rohadjon meg az a primitív állat, aki kitalálta, hogy oltottnak nem kell karantén.
2/13 anonim válasza:
Az oltott is lehet virushordozó.
A gyerek az oltatlan virushordozótól is megbetegedhet, hoszen megfoghatja azt a tárgyat, amit fertőzött érintett.
.
Honnan tudod, hogy az oltott fertőzött meg? - jártál-keltél az utcán, megfogtad valaki fertőzött után az általa érintett tárgyat.
Ez még üzletben is előfordulhat.
.
A virus nem kér oltási igazolványt, tehát az oltott is terjesztheti.
3/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, én nem fertőződtem meg! Az oltott gyerekek fertőződtek meg!
2022. jan. 22. 12:43
4/13 anonim válasza:
Mert ez a divat azert zarjak be aki nem kert lottyot:D
Nem baj hogy az oltott ugyanugy fertoz vagy meg jobban de a lenyeg a bohoc kartya🤡🤡
Azert csinaljak ezt hogy ravegyenek minel tobb szulot hogy beoltassa a gyereket
Nem ajanlatos de mindegy
Nem tart semmi sem orokke
Erzik mar a vesztuket
5/13 anonim válasza:
Sajnos nem létezik olyan oltóanyag amely 100%-os védelmet nyújtana egy adott kórokozó ellen, így bizony meg van az esélye a megfertőződésnek és ezáltal a továbbadásnak is.
6/13 anonim válasza:
Nem furcsa! Tessék csak megnézni a kérdés alatt megírt arányokat/százalékokat: https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__immunrendszer-ferto..
7/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, elhiszem. De! Lehet, hogy csak én vagyok peches, de az ismeretségi körömben kizárólag oltottak lettek betegek. A 3szor oltott rokonom most jött ki az intenzív osztályról, olyan beteg lett.
2022. jan. 22. 12:55
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Nagyon sokan panaszkodnak szülők erre a tudománytalan rendelkezésre, az oltott betegekek miatt az egészséges oltatlanok mennek karanténba de az oltottak ugyanebből a közösségből nem. Megáll az ész hova jutottunk. Az embereket azért ennyire nem lehet hülyének nézni. Ebben semmiféle járványkezelési logika nincs csak az oltásokat szeretnék erőltetni ez annyira nyilvánvaló.
10/13 A kérdező kommentje:
Nem értem én már ezt. Magam hatvanon túl "oltatlan" vagyok két Pfizerrel, és egy hónapja nézetett 15000-es ellenanyag-szintemmel. Úgy döntöttem, nem adatom be a 3. oltást. Így aztán jelenleg patás ördög lettem.
2022. jan. 22. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!