Mit gondoltok, ha esetleg szigorítanak, és korlátoznak, hány oltatlan maradhat összesen? Elenyészően lesznek, vagy marad relatív sok?
John Carpenterben volt, hogy láncon, csörlővel húzták ki az istentelen szörnyeket (vámpírokat) a napra. Talán az oltással is ezt fogják csinálni, kihúznak láncon és beadják.
Vagy ami zseniálisabb, hogy idővel megfizethetetlen pénzbüntetést ró ki rád az állam és ha nem állsz kötélnek elviszi a vh a házadat.
Szerintem nem lesz olyan, hogy csak párezer marad. Remélem :-o Ebben még most van potenciál, aztán előbb utóbb megunják az emberek az évi 2-3 oltást -ami mellett ugyanannyi a halott, mint nélküle. Akkor majd jön újabb világon átsöprő válság, lehet, hogy már meg is van az ötlet, esetleg a forgatókönyv is.
Ebben van a nagy pénz.
Újabb járványok pl. a klímakrízis miatti népvándorlások miatt lehetnek, az pedig újabb oltási cirkuszt jelent. Tegnap már megvolt erre a bevezető, valamelyik műsorban fél füllel hallottam.
Hát nekem van olyan ismerősöm aki az fb-n oltás ellenes, szid minden járvánnyal kapcsolatos lépést, na meg a kormányt és a helyi város vezetés, vírussal kapcsolatos lépéseit. Közben már rég felvette mindhármat :D
Gondolom így akar kitűnni a tömegből, meg megmondó embernek látszani..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!