Nagyon-nagyon-nagyon halvány második csík COVID gyorsteszten?
Elképesztő halvány volt. Mint egy kifogyott filc. Ha korábban nem lett volna kettő full negatívom, azt mondanám, beképzeltem magamnak.
Nagyon örülnék, ha COVID lenne. Egyrészt brutálisan fáj a torkom és remélem nem valami más miatt, hogy még amúgy a COVID miatt is aggódni kelljen később (ez a másrészt).
Van még egy, meg fogom ismételni. Az orros pálcikás, bár orrtünetem még nincs, csak ezer kés a torkomban.
Holnap este rendel legközelebb, hívom.
Ő PCR-t csinál?
Elvileg hivatalból is elrendeli de mondd neki, hogy csináltál x tesztet, abból az egyik pozitivitást mutatott.
Valószínűleg küldet ki mentősöket/valakit (bár a pozitív gyorsteszt esetében szerintem lehet kérni kell), akik leveszik a PCR-t. Ha nem küldet de kíváncsi vagy rá, akkor kérd tőle, hogy legyen PCR.
Úgy tudom, manapság már behív, de káosz van.
Nyolcszor hívtam, mondjuk ez mutatja, hogy nem akartam annyira. Holnap kétpercenként kell hívnom, úgy hátha. Kellene a zenélős sorbaállító rendszer a háziorvosokhoz is. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!