Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagyon-nagyon-nagyon halvány...

Nagyon-nagyon-nagyon halvány második csík COVID gyorsteszten?

Figyelt kérdés
Ez a nyálból vizsgálós fajta. A megadott idő végefelé néztem, nem 20 perc elteltével!!!
2022. febr. 15. 12:50
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
És tényleg az alig látható csík is pozi?
2022. febr. 15. 14:39
 12/20 A kérdező kommentje:

Az omicron esetén mi az ajánlás?

Ezzel se szabad visszatérni a hobbisporthoz 6 hétig és akkor is lehetőleg kardiológiai vizsgálat után?

2022. febr. 15. 14:44
 13/20 anonim ***** válasza:
A kezelési és egyéb ajánlások az omikronnál is ugyanazok.
2022. febr. 15. 17:08
 14/20 A kérdező kommentje:
Tehát 6 hét kihagyás a sportban????
2022. febr. 15. 17:12
 15/20 A kérdező kommentje:
A deltáról lehetett olvasni, hogy valami 60-70%-ban találtak szívszövődményt egy reprezentatív csoportban a betegség súlyosságától függetlenül. Írták (de nemcsak abban a cikkben, hanem kb mindenhol), hogy NE térjünk vissza a hobbisporthoz SE 6 hétnél hamarabb, szívultrahang és nyugalmi EKG nélkül.
2022. febr. 15. 17:20
 16/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
Persze, de ha ilyen igényed van, akkor ezt úgyis orvossal kell egyeztetni. Az Omikron talán gyorsabb lefolyású, de erről is inkább szakembert kellene kérdezni.
2022. febr. 15. 21:01
 17/20 A kérdező kommentje:

De nekem ez a 6 hét kihagyás nagyon brutálul hangzik.

Egyfelől nekem meg fog ártani (krónikus betegségek sora, rossz állóképesség, nemrég végre eredményt kezdtem elérni ezekkel), másfelől másfél hónap, tünetek elkezdődésétől számítva van az 2 hónap is.

Nem lehet ezt elbliccelni, mondjuk 1 hét tünetmentesség után hasprés, súlyzó (1, 3 és 5 kg kézisúlyzóim vannak, erre kell gondolni), hátizomgyakorlatok, kis emelkedőn séta futópadon?

Két kéktúrát és a Vivicitta-t is le kellett mondanom és így a balatonátúszás se lesz meg.

Amúgy az emberek ezt betartják, mármint a 6 hetet és a komoly kivizsgálásokat?

Eleve én azért tudom, mert utánaolvastam a COVID-nak és rögtön szembejött hatmillió helyen. Az orvosok mondják automatikusan?

Legalábbis a kollágim több, mint fele sportol, az előző helyemen is így volt ez, baráti körben is sokan sportolnak, rengeteg ember sportol, nem különleges igény ez.

2022. febr. 15. 21:08
 18/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem mondják ezt sehol, csak ha tudják, hogy sportolsz vagy valami miatt ez kiderül, elárulod, stb. De nem törvényszerű ez, nálad lehet, hogy nem lenne ilyen probléma.
2022. febr. 15. 22:04
 19/20 A kérdező kommentje:

Lemondtam több túrát, futóversenyre be vagyok nevezve, le fogom mondani, ha engedi a rendszer, van ilyen lehetőség. Tavasszal jó esetben folytatom onnan, ahol tavaly ilyenkor tartottam (nem alap nélkül írom ezt).

Megemlítem az orvosnak és megpróbálom magánban megcsináltatni.

Az a baj, hogy van szívproblémám eleve.

2022. febr. 15. 22:08
 20/20 A kérdező kommentje:

Ypszilon1980

Te voltál COVID-os? Illetve sportolsz valamit? Mennyit vártál, mielőtt visszatértél? Gondolom kivizsgáltattad magad te is.

2022. febr. 15. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!