Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megbízható a teszt eredménye?...

Megbízható a teszt eredménye? Komolyan vehetem a két csíkot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

X-epil Pen exkluzív gyorstesztet csináltam tegnap reggel, ám nem áztattam vizeletbe, hanem rá pisiltem. Vártam kb 1-2 percet nem láttam rajta semmit, majd újra meg próbáltam. Nem vártam eredményt így el raktam.. és ma reggel ki akartam dobni de két csíkot láttam rajta. Nagyon meg lepődtem, szerintem valamit rosszul csináltam, és azért van rajta 2 csík.

2 hónapja vagyunk rajta az ügyön, még a saját testemmel ismerkedem, szeretnénk babát de nem görcsösen, ezért is voltam ilyen hanyag, és most nem tudom reális -e amit mutat, hiszen azt írja a teszt, hogy 10 perc után nem olvasható róla.. 30-án kellene megjönnie, amit természetesen nem várunk. :)

Köszönöm, ha tapasztalatoddal segíteni tudsz nekem!

Legyen szép napotok!

2022. júl. 26. 09:23
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
95%
2x pisiltél rá?????
2022. júl. 26. 09:25
 2/22 anonim ***** válasza:
93%

Kétszer pisilted le ugyanazt a tesztet vagy mi? A terhességi tesztek egyszer használatosak…. időn túl meg amúgy sem értelmezhető, tehát teljesen mindegy hány csík van rajta másnap.

Ismételd meg egy másik teszttel aznap mikor meg kell(ene) jönnie, és előtte olvasd el a használati útmutatót és csináld meg úgy, ahogy ott le van írva…

2022. júl. 26. 09:26
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Időn túli teszten teljesen mindegy mi van. Vegyél egy újat és rendesen tesztelj. Mártsd bele inkább.
2022. júl. 26. 09:27
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy rosszul csináltad. Egy tesztet nem pisilünk le kétszer és nem nézegetjük idő után (kb. 10 perc amíg érvényes az eredmény, de benne van a betegtájékoztatóban, hogy meddig lehet leolvasni).
 5/22 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nagy ökörséget csináltam :D
 6/22 anonim ***** válasza:
97%
De akkor minek pisilsz rá kétszer és nézegeted másnap, ha tudod hogy hülyeség amit csinálsz? Ha úgy csinálnád, ahogy kell, akkor nem kellene kérdezgetni, hogy a tegnapi teszt pozitív-e ha két csíkos…
2022. júl. 26. 09:29
 7/22 A kérdező kommentje:
Szerintem kérdezni nem bűn, életemben először próbáltam tesztelni. Ki akartam dobni, csak rá néztem és két csík volt rajta ezért kérdeztem. Tapasztalatlanság, nem hinném hogy akkora hiba. Tisztában vagyok azzal, hogy butaság volt,és? Ha nehezedre esik válaszolni, görgess tovább.
2022. júl. 26. 09:33
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez az eredmény így nem ertelmezhető. Csinalj egy másik tesztet, egyszer pisilj csak rá, és olvasd le az eredményt 10 percen belül.
2022. júl. 26. 09:45
 9/22 anonim ***** válasza:
92%

Én várnék legalább 1-2 nap késést.

Az már biztosabb, plusz ha nem akarsz izgulni hogy jól olvastad e le vagy nem , akkor ajánlom a clearblue digitális tesztet. Ott nem kell lesegetni az időt.

2022. júl. 26. 09:47
 10/22 anonim ***** válasza:
68%

Esetleg ha még nem dobtad ki, próbálj meg rákakilni is. Mert ki tudja?!

A teszt mellett van ám egy használati utasítás, amit nem azért csomagolnak oda, hogy ne lötyögjön a teszt a dobozban...

2022. júl. 26. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!