Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A predictor early teszt 5...

A predictor early teszt 5 nappal menstruáció előtt megbízható eredményt mutat?

Figyelt kérdés
2022. jan. 13. 12:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%

Menstruácio elmaradása elött SEMMi nem mutat megbizhato eredményt még mindig...

Lehet pozitiv, de megjön (kemiai terhesség)

Lehet negativ, de késöbb volt peteérés, nem mutatja még ki...

Nem véletlen mindenhol az van írva, hogy elmaradás UTÁN.

(Kivéve a tesztek dobozára, reklámból)

2022. jan. 13. 12:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg igen, de ha negatív lesz se jelenti azt hogy nem vagy terhes. Lehet nincs még elég hcg es várni kell par napot.
2022. jan. 13. 12:47
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Például simán mutathat még negatívat, 5 nap múlva meg kiderül, hogy terhes vagy. A korai tesztelés mindig magában hordozza ezt a típusú csalódást. Ha ez belefér a lelki állapotodba, akkor hajrá.

Mellesleg az az 5 nap nem oszt, nem szoroz, bármiért is szeretnéd nagyon hamar tudni.

2022. jan. 13. 12:48
 4/11 A kérdező kommentje:
Oké.Annyira nem vagyok beteges,hogy egy negatív teszt miatt össze törjek.Inkább türelmetlen vagyok.😁Köszi a válaszokat!
2022. jan. 13. 13:05
 5/11 anonim ***** válasza:
0%
Ha tényleg pontosan 9. Dpo és biztosan az, akkor az eredmény is biztos
2022. jan. 13. 15:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy egész pontosan nem tudom mikor volt peteérésem.A hasam nyilgat,meg van az a nyák is,de most hofy pont meyik nap,csak selytem.A menstruációm mindig 28-29 napra jön meg.Viszont most tuti nem a 14.nap volt a peteérés hanem hamarabb.
2022. jan. 13. 15:36
 7/11 anonim ***** válasza:
86%
Hát attól, hogy éreztél dolgokat, még egyáltalán nem biztos, hogy valóban akkor is volt a peteérés. Így nem tudhatod, mennyivel vagy menstruáció előtt. Ha valóban előbb lett volna ovulációd, előbb is kell megjönnie. De az is lehet, hogy a "megérzésed" után 2-3 napra volt ovu. Az sem mindegy, mikor voltatok együtt...
2022. jan. 13. 15:45
 8/11 A kérdező kommentje:
Ezért írtam hogy fogalmam sincs a dpoo rol.
2022. jan. 13. 20:10
 9/11 anonim ***** válasza:
32%
Hát de érted, akkor honnan tudnád, mikor vagy 5 nappal mensi előtt?!?! Hogy pontosan mikor van az, ami szerint a kérdésed alapján tesztelni akarsz...
2022. jan. 13. 20:13
 10/11 A kérdező kommentje:
Onnan hogy mindig 28-29 mapra jon meg,de a peteérés nem fix.
2022. jan. 14. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!