Megbízható a teszt eredménye? Komolyan vehetem a két csíkot?
Sziasztok!
X-epil Pen exkluzív gyorstesztet csináltam tegnap reggel, ám nem áztattam vizeletbe, hanem rá pisiltem. Vártam kb 1-2 percet nem láttam rajta semmit, majd újra meg próbáltam. Nem vártam eredményt így el raktam.. és ma reggel ki akartam dobni de két csíkot láttam rajta. Nagyon meg lepődtem, szerintem valamit rosszul csináltam, és azért van rajta 2 csík.
2 hónapja vagyunk rajta az ügyön, még a saját testemmel ismerkedem, szeretnénk babát de nem görcsösen, ezért is voltam ilyen hanyag, és most nem tudom reális -e amit mutat, hiszen azt írja a teszt, hogy 10 perc után nem olvasható róla.. 30-án kellene megjönnie, amit természetesen nem várunk. :)
Köszönöm, ha tapasztalatoddal segíteni tudsz nekem!
Legyen szép napotok!

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Még jó ,hogy tegnap is feltettétek ezt a kérdést!

Istenem, de okos itt mindenki mindig. Lepisilte 2xer,és? Nem akkora bűn szerintem. Mások teszteket szednek szét, negatívba szerkesztik, stb. Jelzem, én nem csináltam ilyeneket, mielőtt ezzel jönne vakaki.
No kérdező, egyszer használatos, sztem 2 nap múlva csinálj egy masikat :) sok sikert :D

Kedves kérdező, ha valóban így történt, akkor nem hogy a teszt eredményét nem veheted komolyan, hanem magadat sem.
Gondolom, már szavazati jogod is van...

Igazad van 15 - ös.
12-es voltam.
Mondjuk le is pontoztak minket 🤔😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!