Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megbízható a teszt eredménye?...

Megbízható a teszt eredménye? Komolyan vehetem a két csíkot?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

X-epil Pen exkluzív gyorstesztet csináltam tegnap reggel, ám nem áztattam vizeletbe, hanem rá pisiltem. Vártam kb 1-2 percet nem láttam rajta semmit, majd újra meg próbáltam. Nem vártam eredményt így el raktam.. és ma reggel ki akartam dobni de két csíkot láttam rajta. Nagyon meg lepődtem, szerintem valamit rosszul csináltam, és azért van rajta 2 csík.

2 hónapja vagyunk rajta az ügyön, még a saját testemmel ismerkedem, szeretnénk babát de nem görcsösen, ezért is voltam ilyen hanyag, és most nem tudom reális -e amit mutat, hiszen azt írja a teszt, hogy 10 perc után nem olvasható róla.. 30-án kellene megjönnie, amit természetesen nem várunk. :)

Köszönöm, ha tapasztalatoddal segíteni tudsz nekem!

Legyen szép napotok!

2022. júl. 26. 09:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
90%

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Még jó ,hogy tegnap is feltettétek ezt a kérdést!

2022. júl. 26. 09:55
 12/22 anonim ***** válasza:
40%

Istenem, de okos itt mindenki mindig. Lepisilte 2xer,és? Nem akkora bűn szerintem. Mások teszteket szednek szét, negatívba szerkesztik, stb. Jelzem, én nem csináltam ilyeneket, mielőtt ezzel jönne vakaki.

No kérdező, egyszer használatos, sztem 2 nap múlva csinálj egy masikat :) sok sikert :D

2022. júl. 26. 10:16
 13/22 anonim ***** válasza:
66%

Kedves kérdező, ha valóban így történt, akkor nem hogy a teszt eredményét nem veheted komolyan, hanem magadat sem.

Gondolom, már szavazati jogod is van...

2022. júl. 26. 10:24
 14/22 anonim ***** válasza:
69%
Oh my good 🤦‍♀️ aki egy nyamvadt teljesen egyszerű terhessegi tesztet sem képes helyesen elvégezni.. Annak akkor most mit lehet mondani/tanácsolni? Mit? 🤷‍♀️🤦‍♀️😂
2022. júl. 26. 10:30
 15/22 anonim ***** válasza:
54%
Lepontozhattok, de azért ez a stílus mint amit itt egyesek megengednek maguknak elképesztő. Persze hülyeséget csinált, de szerintem ti vagytok szánalmasak, hogy így beszéltek másokkal. Aztán lehet csodálkozni, miért van ennyi gyökér gyerek, hát itt van, az intelligens anyjuktól tanulják. 🤮
2022. júl. 26. 10:33
 16/22 anonim ***** válasza:
20%
18. Nem, annak lesz gyökér, bántalmazó a gyereke aki maga is az. Ha a te gyereked gyökér és ezt te is érzed, gondolom ezért vetted magadra, akkor még talán nincs késő változtatni. Amúgy hiába próbálsz sértegetni, bocsi de ilyenektől mint te lepereg :)
2022. júl. 26. 10:45
 17/22 anonim ***** válasza:
63%
Te jó ég, micsoda indulatok. Emberek, ez csak egy elcseszett terhességi teszt...
2022. júl. 26. 12:05
 18/22 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem vegyél egy tesztet minél előbb és csináld meg azt!
2022. júl. 26. 13:35
 19/22 anonim ***** válasza:
25%

Igazad van 15 - ös.

12-es voltam.

Mondjuk le is pontoztak minket 🤔😆

2022. júl. 26. 15:13
 20/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm azoknak, akik emberi módon tudtak megnyilvánulni. A többieknek csak annyit, hogy nem vettem komolyan ezt a tesztelést, és kit érdekel? Ne legyetek már ennyire befeszülve. Biztos titkon ti remegteg egy pozitív tesztért, az embert meg csak lehúzzátok. Nekem nem számít, ha negatív, ha annyira ostoba voltam, hogy 2x pisiltem rá ökörségből akkor mi van? Fáj valakinek? Kicsit vegyétek már lazábbra az életet :) További jó remegést egy pozitív tesztért és további jó bánatos életet, puszi!
2022. júl. 28. 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!