Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha eddig nem vettem fel a...

Ha eddig nem vettem fel a Covid vakcinát, érdemes még felvenni?

Figyelt kérdés
Egyszer sem betegedtem meg. Megfázásom legutóbb 5-6 éve volt.

2022. okt. 30. 15:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nem vettétek észre mostanában,hogy újra sok a kovidos?

Az elmúlt hónapban 6 rokonomon végigment, most mi is elkaptuk (sz@r mint állat). Nem találkoztunk velük kb 3-4 hónapja. Senki sem oltott a társaságból. Eddig soha nem voltunk betegek, pedig éltünk normálisan de óvatosan, sok helyen maszkkal. Most épp 39 fokos lázam van. Mi a szösz történik?

2022. nov. 5. 20:39
 12/13 A kérdező kommentje:

Na igen ma már az lett a divat hogy ha elkapod a náthát az már egyből covid.

Covid-on kívül még több száz vírus okozhat megfázásos tüneteket, főleg ha gyenge az ember immunrendszere az egészségtelen táplálkozástól.

Vírusok mindig is voltak és lesznek, de ha ennyire rettegsz mostantól ki se lépj a lakásból.

És most ne gyere a covid tesztekkel, attól is pozitívat mutat sok esetben ha csapvizet csöpögtetsz rá…

2022. nov. 6. 02:22
 13/13 anonim ***** válasza:

Hallod, pökhendi egy alak vagy. Rólam semmit nem tudsz de magabiztosan kijelentegetsz marhaságokat.

Tisztában vagyok vele, hogy nem stimmel vmi a kovud körül. Ezért is nem oltattam például de ezt átszökte a szemed. Viszont valami tényleg van.

Ha megerősítést akarsz, tessék: ne oltass.

Azt nem lehet még tudni, ki fog rosszabbul járni. Hossszútávon valószínűleg az oltatlanok mert kevesebben vannak és nem követték a nyájat. Az ilyeneket nem szereti a hatalom.

2022. nov. 6. 08:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!