Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Milyen betegségem lehet?

Milyen betegségem lehet?

Figyelt kérdés

Gyengének érzem magam, ráz a hideg, nagyon fázok, fájnak a csontjaim, fáj a fejem nagyon. Szó szerint, az alvást óhajtom.

Ízeket érzem még.

2022. okt. 19. 19:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
77%
Valamilyen vírusos betegség, pihenj, igyál mézes citromos teát, C vitamin, húsleves nálunk a gyógyító leves.
2022. okt. 20. 08:20
 12/16 A kérdező kommentje:
Covid lett végül, kaptam Favipiravir rá. Szinte egész nap alszok, nagyon fáradt vagyok.
2022. okt. 20. 17:35
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Sajnálom, hogy bejött, amit írtam. Gyógyulj meg minél hamarabb kedves kérdező!
2022. okt. 20. 22:09
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Csak elég rosszul vagyok, nincs étvágyam, a fejem nagyon fáj. Tegnap este 41 fokos lázzam volt. Szó szerint remegtem annyira rosszul voltam.
2022. okt. 21. 04:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Orvosoddal egyeztetve, a felírt gyógyszerek mellé:

- 1.000 mg C-vitamin

- 4.000 NE D-vitamin

- 1.500 mg acetilcisztein

- ibuprofen tartalmú gyulladáscsökkentő

Rengeteg folyadék!

Max 2 hétig, de 3-4 nap után érezhető javulást kell tapasztalnod.

(Az N-acetil-L-cisztein /ACC, NAC/ a szervezetben glutationná alakul, ami nagyon jó antioxidáns. C-vitaminnal kiegészítve a legjobb. A paracetamollal gyengítik egymás hatását, ezért kell inkább ibuprofen gyulladáscsökkentő. A NAC port sokkal olcsóbban megkapod testépítő webshopban, és az tiszta hatóanyag, én azt ajánlom. Kénes szagú, savanyú, vízben oldódó, fehér kristályos anyag. 3dl vízben kell feloldani. Dohányosoknak minden nap kellene 500mg-ot szedni. Mellékhatásként nyákoldó...)

Jobbulást!!!

2022. okt. 23. 15:37
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen használom is a tanácsod! Amúgy már jobban vagyok.
2022. okt. 23. 16:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!