Oltani vagy nem oltani? Természetesen covid.
Ha lehet a hülyézést, konteósozást, egyéb öncenzúrázásra kitalált töltelékszavakat mellőzzünk.
Ha valaki nem tud értelmesen érvek mentén vitázni az ha kérhetem ne is próbáljon proli módon.
Itt valószínűleg senki sem szakértők, de mégis mi vagyunk a célcsoport, tehát véleményem szerint abszolút rendben van a laikus vita. A szakértők is legtöbb esetben gyógyszerészek, akiknek a hitelességük már pusztán ebből fakadóan megkérdőjelezhető.
Azomban hogy ne menjen nagyon extrém és átláthatatlan irányokba a vita, néhány alapot lefektetek:
-a vakcina nem tartalmaz csipet
-a covid nem különösebben veszélyes a fiatal egészséges emberekre
-a vakcina nem egy világmegváltó csudijó szer aminél egyértelmű a dömtés: bizonyítottan nem véd meg mindenkit, és valakinél súlyosabb betegséget okoz mint maga a covid.
-ebben én a tapasztalatok miatt kételkedem, de tegyük fel, hogy van a vakcinának bizonyos fokú védő hatása.
6-os pont ezért van a felhívás. Már láttam a többi kérdést és a fröcsögéstől átláthatatlan, mert valaki ezt valaki meg amazt hallotta az interneten, amit visszaböfögnek és ha cáfolják őket akkor meg mondenki hülye aki nem hisz a szakértőknek hisz a tvben vannak a szakértők ők jót akarnak nekünk mert azt mondják! Vagy az ellenkezője meg hogy ez utóbbit lebirkázza az ostoba konteós és kész a veszekedés.
Na ezt próbálom elkerülni, egymás állásppntjának tiszteletbentartása nagyon ritka, ezért akár még ez a hely lehet egy értékes kivétel is.
Én tiszteletben tartottam mindig mindenkit, több mint 2 éve mást se csinálok itt Gyakorin, végtelen türelemmel. Szóval te is tisztelj meg kérlek azzal, hogy megnézed, amiket linkelek. Ha végignézted és van kérdés, szívesen válaszolok.
Orbán, Fit for 55 (ez amúgy a fosszilis energia fokozatos kivezetésének programja és már elkezdték. A népszámlálásnál nem véletlenül akarnak majd a házadról mindent tudni, épp ezért nem kéne kitölteni, vagy érvénytelennek kéne lennie)
EU parlamenti ülés, Great Reset, magántulajdon eltörlése elleni felszólalás.
Új világrend nemzetközi konferencia 2015:
EU képviselő:
Nyílt kijelentés.
15:50-től Global Future 2045 kongresszus, 2012, Moszkva.
12-es én nem oltattam be magam. Követem a nem gyógyszerpárti ha úgytetszik "konteós" médiát is. Sok dologban nekik adok igazat,
többek közt mert nem igazan látom reálisnak az eddig csak mindenkit kihasználó kormányok hirtelen báranylelkűvé változását.
Azomban én szeretnék egy olyan vitát látni ahol egyik fél sem "esik át a ló túloldalára" tehát ha valakinek annyi ellenezni valója van az oltással szemben hogy csipp van benne, azt a véleményét tartsa meg magának. Engem jobban érdekelne inkább a morális kérdés. Hogy az információ szabadság világában hogy tudják ezt megcsinálni az emberekkel, illetve akik önként és dalolva bíznak a szakértőkben és oltatnak egy mondhatni náthával vetekedő betegségre a diktatorikus intézkedések ellenére, nekik mi az indítékuk.
Figyelj, a covid kezdete óta szinte minden országban harcolnak ez ellen. A magyar nép meg azt kell mondjam, sajnos olyan felfogású, mint te is, hogy aki tisztában is van a dolgokkal, inkább beletörődik, mint küzd ellene. Ha nem is nyerünk, én harcolni fogok. Itthagyom azért Petőfi versének a feldolgozását, ha esetleg meggondolnád magad. Számomra ez az új himnusz.
16 Igazad van!Eszembe jutott hogy mi lett volna ha annak idején a románok is ilyen felfogással lettek volna mint itt sokan Csau idején?
Ezen úgy érdemes elgondolkodni.Másik pedig az hogy a 300 című filmet aki látta az tudja milyen felfogással voltak azok a katonák is és van rengeteg példa mikor az összefogás és erős akarat mentett meg embereket és nem a belenyugvás mivel a belenyugvást beleegyezésként veszik.
A nép akkor lázad amikor már nincs veszítenivalója. Ezért nem szabad az emberektől mindent elvenni, és igyekezni kell fenntartani a szabadság látazatát.
A diktatúra egyik alapja.
16-os
Nem fogok értelmetlenül pattogni, amivel csak magamnak ártok, de ha látok valódi lehetőséget, és többségi elkötelezettséget, akkor nem maradok ki én sem a fogyatékosdiktatúra leveréséből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!