Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Oltani vagy nem oltani? Termé...

Oltani vagy nem oltani? Természetesen covid.

Figyelt kérdés

Ha lehet a hülyézést, konteósozást, egyéb öncenzúrázásra kitalált töltelékszavakat mellőzzünk.

Ha valaki nem tud értelmesen érvek mentén vitázni az ha kérhetem ne is próbáljon proli módon.

Itt valószínűleg senki sem szakértők, de mégis mi vagyunk a célcsoport, tehát véleményem szerint abszolút rendben van a laikus vita. A szakértők is legtöbb esetben gyógyszerészek, akiknek a hitelességük már pusztán ebből fakadóan megkérdőjelezhető.

Azomban hogy ne menjen nagyon extrém és átláthatatlan irányokba a vita, néhány alapot lefektetek:

-a vakcina nem tartalmaz csipet

-a covid nem különösebben veszélyes a fiatal egészséges emberekre

-a vakcina nem egy világmegváltó csudijó szer aminél egyértelmű a dömtés: bizonyítottan nem véd meg mindenkit, és valakinél súlyosabb betegséget okoz mint maga a covid.

-ebben én a tapasztalatok miatt kételkedem, de tegyük fel, hogy van a vakcinának bizonyos fokú védő hatása.

2022. szept. 19. 12:46
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

6-os pont ezért van a felhívás. Már láttam a többi kérdést és a fröcsögéstől átláthatatlan, mert valaki ezt valaki meg amazt hallotta az interneten, amit visszaböfögnek és ha cáfolják őket akkor meg mondenki hülye aki nem hisz a szakértőknek hisz a tvben vannak a szakértők ők jót akarnak nekünk mert azt mondják! Vagy az ellenkezője meg hogy ez utóbbit lebirkázza az ostoba konteós és kész a veszekedés.

Na ezt próbálom elkerülni, egymás állásppntjának tiszteletbentartása nagyon ritka, ezért akár még ez a hely lehet egy értékes kivétel is.

2022. szept. 19. 16:11
 12/30 anonim ***** válasza:
46%

Én tiszteletben tartottam mindig mindenkit, több mint 2 éve mást se csinálok itt Gyakorin, végtelen türelemmel. Szóval te is tisztelj meg kérlek azzal, hogy megnézed, amiket linkelek. Ha végignézted és van kérdés, szívesen válaszolok.

[link]

[link]

Orbán, Fit for 55 (ez amúgy a fosszilis energia fokozatos kivezetésének programja és már elkezdték. A népszámlálásnál nem véletlenül akarnak majd a házadról mindent tudni, épp ezért nem kéne kitölteni, vagy érvénytelennek kéne lennie)

[link]

EU parlamenti ülés, Great Reset, magántulajdon eltörlése elleni felszólalás.

[link]

Új világrend nemzetközi konferencia 2015:

[link]

EU képviselő:

[link]

Nyílt kijelentés.

[link]

15:50-től Global Future 2045 kongresszus, 2012, Moszkva.

[link]

2022. szept. 19. 21:18
 13/30 A kérdező kommentje:

12-es én nem oltattam be magam. Követem a nem gyógyszerpárti ha úgytetszik "konteós" médiát is. Sok dologban nekik adok igazat,

többek közt mert nem igazan látom reálisnak az eddig csak mindenkit kihasználó kormányok hirtelen báranylelkűvé változását.

Azomban én szeretnék egy olyan vitát látni ahol egyik fél sem "esik át a ló túloldalára" tehát ha valakinek annyi ellenezni valója van az oltással szemben hogy csipp van benne, azt a véleményét tartsa meg magának. Engem jobban érdekelne inkább a morális kérdés. Hogy az információ szabadság világában hogy tudják ezt megcsinálni az emberekkel, illetve akik önként és dalolva bíznak a szakértőkben és oltatnak egy mondhatni náthával vetekedő betegségre a diktatorikus intézkedések ellenére, nekik mi az indítékuk.

2022. szept. 19. 21:33
 14/30 anonim ***** válasza:
87%
Kérdező! Én nem esek át a ló túloldalára, de könyörgöm, ezer éve lehet tudni, hogy a covid nem a képzeletbeli Vuhani denevérből jött, hanem a Vuhani virológiai laborból. Az EU parlamenti felszólalások után végképp értelmetlen tagadni, hogy át lett vágva az emberiség. A covid 99,98% túlélési esélyű és nem meglepő ezután, hogy az oltás sem a covidra van. Nem, nincs chip az oltásban, viszont digitális azonosító chiphez fognak kötni mindent, még az egészségügyi ellátást is. Tehát oltatlanul te semmire nem fogsz jogosulni, mint ahogy én sem. Gondoltam jogod van tudni, hogy mi vár rád/ránk/az emberiségre, mit tettek, tesznek az emberekkel... még esetleg harcolhatnál is ellene. Engem nem érdekel, milyen "vitát" szerettél volna itt látni, 1 igazság van, én azt próbáltam volna neked megmutatni, elmagyarázni. A kérdéseidre ott a válasz a videókban is. De ha nem, hát nem..
2022. szept. 19. 21:54
 15/30 A kérdező kommentje:
14-es nem lehet sajnos jelentős változást elérni. Ahhoz túl kevesen vagyunk. Elég megnézni hogy a kínaiakkal is mit művelhetnek...
2022. szept. 20. 02:41
 16/30 anonim ***** válasza:
75%

Figyelj, a covid kezdete óta szinte minden országban harcolnak ez ellen. A magyar nép meg azt kell mondjam, sajnos olyan felfogású, mint te is, hogy aki tisztában is van a dolgokkal, inkább beletörődik, mint küzd ellene. Ha nem is nyerünk, én harcolni fogok. Itthagyom azért Petőfi versének a feldolgozását, ha esetleg meggondolnád magad. Számomra ez az új himnusz.

[link]

2022. szept. 20. 21:50
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

16 Igazad van!Eszembe jutott hogy mi lett volna ha annak idején a románok is ilyen felfogással lettek volna mint itt sokan Csau idején?

Ezen úgy érdemes elgondolkodni.Másik pedig az hogy a 300 című filmet aki látta az tudja milyen felfogással voltak azok a katonák is és van rengeteg példa mikor az összefogás és erős akarat mentett meg embereket és nem a belenyugvás mivel a belenyugvást beleegyezésként veszik.

2022. szept. 20. 22:02
 18/30 A kérdező kommentje:

A nép akkor lázad amikor már nincs veszítenivalója. Ezért nem szabad az emberektől mindent elvenni, és igyekezni kell fenntartani a szabadság látazatát.

A diktatúra egyik alapja.

16-os

Nem fogok értelmetlenül pattogni, amivel csak magamnak ártok, de ha látok valódi lehetőséget, és többségi elkötelezettséget, akkor nem maradok ki én sem a fogyatékosdiktatúra leveréséből.

2022. szept. 22. 19:35
 19/30 anonim ***** válasza:
0%
A covid oltás egy kikisèrletezett vakcina ennyi .Ez olyan mint az I.meg a II.vh volt aki tulèlte és volt aki nem.Csúnyán fog hangzani de az állam az aktiv keresőket a számukra hasznos embereket hagyták meg ez igy volt a vh-ban is csak ott más eszközök voltak .Ennyi !Szeretem mikor egy oltatlan okoskodik meg fogsz halni ki tudja meddig lesz ezzel csak az a baj hogy meg aki ezt kijelenti meg ő sem tudhatja 100%-an ez kb olyan hogy nyerek a lottón .Ezt igy nem lehet 100%-an kijelenteni hogy ki meddig fog élni .De mindenki maga dönti el hogy mejik utat válassz és meg valamit én elfogadom azokat az embereket akik nem oltassâk be magukat nem provokàlom senkit és meg is a hasonlo embereknek okoskodnak és általában az oltaytlan teszi .Érdekes aki ki áll magàèrt èrvel hogy miért oltatta be magát ergo felszólal az oltás mellett abba nem köt bele senki meg az oltatlan sem teszi .Akkor kérdem én mi értelme vitatkozni !?
2022. szept. 26. 12:39
 20/30 anonim ***** válasza:
0%
Tapasztalatból beszèlek !A környezetemben ezt vettem észre .Érdekes !
2022. szept. 26. 12:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!