Ha “természetes” ez a vírus miért van ennyi mellékhatàsa? Észre vettétek ezt?
Mióta tart a járvány észre vettem, hogy nagyon hullik a hajam, de olyan mértékben mint még soha. Barátnőm fodràsz, elmondása szerint minden második ember erre panaszkodik, ilyet mèg nem tapasztalt a pàlyàja során.
A másik dolog, hogy megváltozik rengeteg nőnek a menstruációja miután ők is átestek a betegségen.
En tavasszal voltam beteg, azóta minden hónapban rendszertelen, màs a színe, és sokkal kevesebb jön, eddigi 6napos ciklusom most 3 napig tart. Barátnőm aki külföldön él azt mondja nagyon sok ismerőse panaszkodott erre szintén.
Ha ez egy influenzához hasonló vírus, miért hat ki ezekre a dolgokra? Nem akarok összeesküvés elméletekben hinni, sosem voltam ennek a híve de szerintem ez nagyon furcsa és egyben ijesztő.
A tünetei hasonlítanak az influenzára, de azon kívül sokban más.
Hajhullás a sok stressz miatt is lehetséges.
A menstruációd miatt keress fel egy orvost.
Egyáltalán nem stresszeltem az utóbbi időben, sőt a vállalkozásom is felfele ívelt meg ebben az időszakban is úgyhogy okom sem volt rá.
S nem lehet véletlen, hogy rengeteg ember panaszkodik ugyanazekre a tünetekre.
> Mióta tart a járvány észre vettem, hogy nagyon hullik a haja
> Egyáltalán nem stresszeltem az utóbbi időben
Nem érzed az ellentmondást?
Attól még, hogy nem tudatosul benned, lehetsz nagy stresszben.
Alapvetően rengeteg minden okoz különféle tüneteket, csak legtöbbször a legismertebbekkel találkozik az ember, valamint ne felejtsük el, hogy sok betegséggel nem is találkozik már a szervezetünk.
Másfelől ez nem influenzavírus, más a hatásmechanizmusa is
Harmadrészt mindenkinek vannak "gyengéi", én jobban valószínűsítem azt, hogy a kérdésben említett problémák okozói már jelen voltak az emberek szervezetében, a vírus csak kaput nyitott nekik. Ez tipikus.
Pl ma a szaporító szerveket érintő problémák, a felborult hormonháztartás túlzás, hogy népbetegség, de már egyáltalán nem ritka egészségügyi probléma.
Valamint, ha a szervezet egy pontjában belenyúlsz, magától értetődő, hogy teljesen más területeken is keletkeznek elváltozások "minden mindennel összefügg" elv mentén.
Abban viszont túlzás realitást látni, hogy ez a vírus teljesen más mint az eddigiek, és ezért mesterséges lenne vagy valami hasonló. Sok száz káros anyaggal, hatással vagyunk körbevéve, nem lehet mindent egyetlen kórokozó számlájára írni.
A "rengeteg emberrel történt ez" pedig nem érv, hanem egy anekdota. Keress rá statisztikát, hogy az elmúlt években még is mennyivel nőtt az ilyen tünetek száma, ha szerencséd van, még talán a covid fertőzéssel együtt is vizsgálták.
Lehet hogy inkább a lakóhelyeden történt valami, és semmi köze ennek a vírushoz.
Az is lehet, hogy csak számodra feltűnőek ezek az esetek, ezért többnek tűnnek.
Plusz az is lehet, hogy igazad van, de nem a járvány miatt emelkedik az ilyen esetek száma.
De a hajhullás inkább vitaminhiány vagy hormonprobléma következménye, ahogyan a megváltozott nemi ciklus is. Ilyenkor pedig inkább megvizsgálnám a fogyasztott élelmiszereket (pl. nem-e magas a fitoösztrogének aránya) és az ivóvizet is.
Persze ez nem ilyen egyszerű, ezekkel a problémákkal érdemes orvoshoz fordulni.
Én a cukorbetegségem okán hajhullós vagyok és pont a napokban vettem észre, hogy most valahogy kevésbé hullik.
Tehát máris itt egy ellenpélda!
A legnagyobb hiba, hogy most akármit tapasztal valaki, azt mind a covid számlájára írja, holott lehet, hogy semmi köze hozzá és szépen elhanyagolódnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!