Miért van az, hogy aki nem akarja beoltatni magát"oltástagadó" érvei mind baromság és álhír?
Azért mert ezek cimkék, amiket az emberekre rá lehet ragasztani.
Hiába van valakinek több oltása is a múltból, attól, hogy egyet nem vesz fel, már rögtön oltásellenesnek minősül.
4
Jól van, feladom. Az egész világ benne van, Győrfi Páltól kezdve az összes színészig, oltóorvosig meg poltikusokig. Külföldön és belföldön egyaránt. A többire meg nyilván ne is reagálj, amit írtam. Kellemes rettegést!
"Te láttad azt hogy a politikusok, szinészek , orvosok beoltatták magukat? Ott voltál??"
Politikusokat, színészeket nem, de orvost annál többet. Mivel magam is az vagyok, épp ma vettem fel a harmadikat. És az egészségügyben amúgy is kötelező, szóval az ÖSSZES kollégám be van oltva, de mellékesen megjegyzem, a 99%-uk magátül ment az első körben oltásra, csak nagyon kevesen vannak, akik kényszerből a kötelezőség miatt.
"Valaki ezt bizonyitotta?"
Már 2 éve ezzel szopunk, ha nem tűnt volna fel, ezernyi tanulmányt látott napvilágot a coviddal, oltásokkal, szövődményekkel és úgy mindennel kapcsolatban.
Google scholar, covid és ömlenek a tudományos publikációk. De ha nincs kedved angolról fordítani (gondolom nem is tudsz, de mindegy), akkor Dobson Szabolcs a "Koronavírus vakcináció - szakirodalmi tallózó" című csoportban rendre gyűjti a tudományos cikkeket.
"Ha igen, akkor miért nem vállalja senki a felelősséget?"
Mert mindennek lehet szövődménye, még ha kis eséllyel is. Én is felvilágosítom a beteget arról, hogy egy méhkaparásnak, ami egyébként rutinműtét, lehet szövődménye akár a méh kivétele is.
És bizony, alá kell írni. Ha nem írja alá, nincs műtét.
"Miért van annyi meg annyi mellékhatása?"
Mennyi? Némi láz meg egy kis karfájdalom? Üsse kő, talán kibírom.
Elenyésző esetben thrombosis meg szívizomgyulladás. Remek, kb. 1 az 500 ezerhez eséllyel.. Ha elkapod a covidot, akkor meg van vagy 20% esélyed a thrombosisra meg vagy 5% esélyed a szívizomgyulladásra.
Arról nem is beszélve, hogy a fogamzásgátlót nők millió szedik, pedig annak a thrombosis kockázata 8-12/10 ezer nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!