Ha “természetes” ez a vírus miért van ennyi mellékhatàsa? Észre vettétek ezt?
Mióta tart a járvány észre vettem, hogy nagyon hullik a hajam, de olyan mértékben mint még soha. Barátnőm fodràsz, elmondása szerint minden második ember erre panaszkodik, ilyet mèg nem tapasztalt a pàlyàja során.
A másik dolog, hogy megváltozik rengeteg nőnek a menstruációja miután ők is átestek a betegségen.
En tavasszal voltam beteg, azóta minden hónapban rendszertelen, màs a színe, és sokkal kevesebb jön, eddigi 6napos ciklusom most 3 napig tart. Barátnőm aki külföldön él azt mondja nagyon sok ismerőse panaszkodott erre szintén.
Ha ez egy influenzához hasonló vírus, miért hat ki ezekre a dolgokra? Nem akarok összeesküvés elméletekben hinni, sosem voltam ennek a híve de szerintem ez nagyon furcsa és egyben ijesztő.
Egyelőre még nem tudunk vírust kitalálni, szóval marad a természetes eredet.
Majd talán 100 év múlva.
Minden vírusnak lehetnek szövődményei.
Én 35 évesen 10 évvel ezelőtt majdnem elpatkoltam influenzában. Több mint félévig voltam a szövődmények (nevezheted mellékhatásnak) miatt beteg.
Pedig az influenza vírus eléggé természetes. Vagy nem?
Ilyenről még nem hallottam, hogy a covid miatt hullott volna valaki haja vagy a menstruációs ciklusával lett volna bármi is.
Az oltások után (mRNS) viszont több nő ismerősöm menstruációs ciklusa felborult hónapokra. Ez tény, ha lepontozzátok, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!