Mit szóltok a CDC új nagyszabású tanulmányhoz, hogy a természetes átvészelés jobb védelmet biztosít az oltás, ha ez igaz akkor miért veszíti el az az oltási igazolványát, aki kétszer oltott és átvészeli a betegséget?
Ezt írja:
"vaccination remains the safest strategy for averting future SARS-CoV-2 infections, hospitalizations, long-term sequelae, and death. "
Ez azt jelenti, hogy az oltás a legbiztonságosabb módja a fertőzés, kórházba kerülés és halálozás elkerülésének. Nem azt, hogy az átvészelés jobb.
Egyébként aki kétszer oltott és a második oltás után beteg volt, annak 6 hónappal meghosszabbodik a védettségije.
Nem olvastam el, túl hosszú de a kezdetek óta tudható, hogy a természetes átvészelés adja a legtöbb esetben (lehetnek kivételek) a legjobb védelmet (+ nyálkahártya szintű védelem csak természetes módon szerzett védettségtől alakulhat ki). Nekem ebben semmi furcsa nincs. Viszont kicsit kétélű (bár az oltás is az a mellékhatások miatt), mert nem tudhatni előre, hogy kire, milyen hatással van/lehet a covid.
Azért veszti el az oltási igazolványát (hirhedtebb de csalfa nevén védettségi), mert nem a védettség a lényeg, hanem a beadott oltások száma. Eddig is az volt. Nem konteó. Sajnos tapasztalataim alapján úgy tűnik, hogy egyébként is szinte teljesen hatástalanok a covid vakcinák, bár ne így lenne.
Na de ez csak egy vélemény, mindenki döntse el saját maga.
2020 decemberben voltam covidos. Még mindig (2021 decemberben csináltattam vizsgálatot) 300 feletti az antitestem. Azóta se voltam beteg.
Anyám 3 Pfizer után covidos, sógorom 3 Pfizer után covidos volz.
Ennyit a nagy védelemről.
És anyám papol, hogy oltassak. Kérdem, miért? Tele vagyok antitesttel, plusz a sejtes védekezés is ott van.
Őt is nagyon megvédte.. Látom..
A lényeg az hogy aki átesett a fertőzésen, annak teljesen felesleges oltatni. Fertőzés után való oltás egyáltalán semmit nem javít a védettségen!
Egyébként itt egy videó amiben kifejti az illető [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!