Ha oltástól már hivatalosan védettnek számítva kaptad el a covidot, akkor rosszabb volt, mint a legrosszabb influenza, amid volt?
2x vagyok oltva, alig voltak tuneteim...
En csak repules miatt adattam be, de igy utolag nagyon orulok neki, mert baratnom, oltatlankent, nagyon rosszul volt. Megszenvedte.
#3 Ne haragudj, nem tudok szótlanul elmenni a válaszod mellett.
Én is írjam le, hogy nemhogy én, de a 86 éves nagymamám is röhögve vészelte át a covidot oltatlanul?
Hagyjuk már ezt, hogy az oltás miatt estél át rajta enyhén.
Jelenleg 23,2 millió aktív covid fertőzött van, abból 23,2 millió (99,98%) enyhe és mindössze 42 ezer ember (0,2%) súlyosabb. Mindez lejárt oltások mellett.
A covid a hivatalos, regisztrált adatok szerint 1% halálozási rátájú, a valóságban meg csupán 0,2%, hiszen fals a számolás (lásd pl Magyarország) és vagy 10x többen átestek rajta, mint ahány regisztrált fertőzött van. Az oltás amúgy sem a covid ellen van, tökéletesen és egyértelműen látszik a statisztikán, hogy az oltások megkezdése óta nemhogy csökkent, hanem nőtt a megbetegedés és a halálozás.
Egyébként már az EU parlamentben is nyíltan beszélnek róla, hogy mesterséges vírus, mi a célja, mi a védettségi valódi célja, el fogják törölni a magántulajdont stb..
"Ne haragudj, nem tudok szótlanul elmenni a válaszod mellett."
Pedig mindannyiunknak az lenne a jobb, ha megkímélnéd végre a GYIK-ot a kopipasztázott hozzászólásodtól. Igen, tudjuk mit ír a WoldOMeter, hányszor írod még ki?
#6-osnak:
Na most tessék, miért alakult így a görbe? Mondhatnám az oltás miatt, de nem mondom, mert nincs alátámasztva.. Így azt mondhatom, hogy az oltás vagy átesettség miatt.
Ugyanígy a statisztikádban nem látom, hogy külön szerepelne oltott és nem oltott..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!