Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mérges lennél arra akitől a...

Mérges lennél arra akitől a covidot elkaptad?

Figyelt kérdés

2022. jún. 8. 16:40
A kérdező szavazást indított:
Tünetmentes volt, így nem.
Tünetmentes volt, de igen.
Tünetes volt, nem tudott róla, így nem.
Tünetes volt, nem tudott róla, de igen.
Tünetes volt, tudott róla, mérges lennék.
Tünetes volt, tudott róla, nem lennék mérges.
12 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%

Mikor? A járvány legelején vagy akkor, amikor már egy csomó információ volt arról, hogy hogyan terjed a vírus?

És: melyik esetre válaszoljak, arra, ha tünetmentes volt, vagy arra, ha tünetes? Mert csak egy választ lehet választani...

2022. jún. 8. 17:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Már ha tudja az adott illető, hogy kitől kapta el, kolléga, család, barát stb
2022. jún. 8. 17:29
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

"ha tudja az adott illető, hogy kitől kapta el"

Ha a járvány csúcsán nem volt elzárva a külvilágtól a lappangási periódusban, akkor nem tudhatja, hogy hol, kitől kapta el: ha volt is fertőzött a közvetlenebb környezetében, akkor sem biztos, hogy tőle, lehet, hogy vásárláskor vagy a buszon, vagy akármi.

2022. jún. 8. 17:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de a csúcsán. lehet nem igaz, de tünetes kolléga nálam is volt, tudott is róla, és milyen érdekes utána lettem beteg én is.
2022. jún. 8. 17:36
 5/12 anonim ***** válasza:
84%

és mit szólnál, ha valaki mérges lenne rád, mert elkapta és pont akkor te is covidos voltál és akár tőled is elkaphatta?

de mivel nem tudjuk, kitől kapjuk el, kinek adjuk át, ne legyünk mérgesek senkire. akkor sem, ha valaki belehal. ez ilyen. vagy ki se mozdulj a házból mostmár ezentúl.

2022. jún. 8. 20:22
 6/12 anonim ***** válasza:
38%

Akkor igen, ha mondjuk úgy jött be dolgozni, hogy tudta, jpgy covidos.

De most minden kis nátha miatt ne kelljen már otthon maradnunk.

2022. jún. 8. 20:51
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Miért lennék? Majd jól visszaadom neki, amikor én leszek beteg, ő meg már felgyógyult.
2022. jún. 8. 21:53
 8/12 anonim ***** válasza:
29%

Elég nehéz, mert tulajdonképpen nem tudom ki volt.

Volt egy ürge az orvosi rendelőben, aki orra alatt hordta a maszkot, és feszt nem volt hajlandó befogni a pofáját, miközben semmi értelmes nem jött ki belőle. Őt tartom a legesélyesebbnek, de nyilván covidtól függetlenül sem tartom sokra az ilyen embereket.

2022. jún. 9. 08:18
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
ki nem szrja le már rég nem divat ez a covid, most ukrajna a menő ősztől meg a majombaci
2022. jún. 11. 12:25
 10/12 Meton ***** válasza:
22%
Mindenképpen mérges lennék rá, hiszen szándékosan fertőz meg embereket a mértéktelen hanyagságával. Már a csapból is az folyik, hogy lehet egy ilyen fertőzést elkerülni. De a legjobban magamra lennék mérges, hogy nem vettem észre a baljós jeleket. Gyakorlatilag 100%-osan el lehet kerülni a fertőzést, elkapni sokkal nehezebb.
2022. jún. 12. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!