3 Pfizer oltást követően pár hete elkaptam a COVID-ot, 1 hét volt csak, enyhe torokfájás, orrfolyáson kívül semmi panasz. Maradéktalanul eltűntek Vajon milyen tünet kapcsolódhatott volna még ezekhez, ha nem vagyok oltva?
Mindenkinek más! Van, aki meg sem érezte. Van, akinek enyhe. Van, aki kórházba kerül. Van, aki meghalt.
Én is oltott vagyok, észre se vettem, csak akikkel egy társaságban voltam, azok szóltak, hogy rosszul vannak és pozitív lett a tesztjük. Én is teszteltem, mert nem akartam végigfertőzni mindenkit a munkahelyen meg a családban. Nekem is pozitív lett, de nem is tudtam volna róla a teszt nélkül.
Én szerintem ugyanígy jártam, én egy napra 39 fokos lázzal ágynak is estem 3 Pfizer után.
Ha ez korona volt (Mi más lett volna? Most amúgy is minden az.), akkor talán annyit nyertem, hogyha a politikai hisztéria félreveri a harangokat a 4. oltás kötelező, elengedhetetlen, nélkülözhetetlen voltával kapcsolatban, akkor én méretek egy ellenanyagot (remélem, nem kell hozzá egy liter vér, hogy be tudják mérni), valószínűleg az egekben lesz, és ez esetben alighanem beintek a negyediknek.
Ne igyál előre a medve bőrére! Ha oltva voltál 3* akkor sanszos az un. poszt-covid tünetek még.
Fáradékonyság, szívizom gyulladás, vérrög, depresszió stb.
Sajnos nagyon sok oltott ilyen tünetekre panaszkodik! :(
8: Hol az a nagyon sok? Nekem egy ismerősömnél se volt semmi gond.
Az nem mérvadó, hogy mit panaszolnak el pl. itt. Nyilván az nem fog kérdést kiírni, meg nem fog hőbörögni, akinek semmi baja sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!