Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 3 Pfizer oltást követően pár...

3 Pfizer oltást követően pár hete elkaptam a COVID-ot, 1 hét volt csak, enyhe torokfájás, orrfolyáson kívül semmi panasz. Maradéktalanul eltűntek Vajon milyen tünet kapcsolódhatott volna még ezekhez, ha nem vagyok oltva?

Figyelt kérdés
Akik oltatlanul, vagy kevesebb/másfajta oltás után kapták el az elmúlt pár hónapban, milyen panaszaik voltak?

#maszk #Omikron #COVID #muller cecilia
2022. febr. 22. 12:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

3 hónapja kaptam a 3. oltást és semmi post-covid vagy miről beszélsz. Fertőzés után sem maradt semmi, pedig jó pár hete átestem.

Tudom, hogy pontosan nem lehet egyénre bontva leírni, kinek mit okoz, csak tapasztalatra, konkrét esetre voltam kíváncs.

2022. febr. 22. 17:19
 12/13 anonim ***** válasza:
83%
Oltatlanul szinte semmi pár nap torokfájás, minimális nátha, az egész négy napig tartott és semmi más. Viszont az oltott ismerőseim nem úszták meg ennyivel, náluk súlyosabb volt.
2022. febr. 22. 20:10
 13/13 A kérdező kommentje:
Az összesnél? Gondolom 1 év alatt elkapta 20-30 oltott ismerősöd.
2022. febr. 22. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!