Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hőemelkedésem van és fáj a...

Hőemelkedésem van és fáj a torkom, de holnap szóbeli vizsgám lenne. Elmenjek?

Figyelt kérdés

Lehet rossz kategóriába írok.

Holnap szóbeli vizsgám lenne viszont csütörtök óta itthon vagyok, mert lebetegedtem, hőemelkedés és láz közt változik állandóan a testhőm, és annyira fáj a torkom, hogy megszólalni alig bírok. Mit tegyek, beszéljek a tanárral, hogy ez annyira így nekem nem fog menni? Tudtok esetleg tippet adni, mivel mulasszam el? Dorithricint útmutató szerint fogyasztok, mézes teát iszok, valami ötlet még?

2022. febr. 20. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
39%
Pcr vagy legalább gyoesteszt volt?
2022. febr. 20. 10:23
 2/5 A kérdező kommentje:

Még nem volt tesztem, előző hónap végén voltam pozitív. Kollégiumban több szobatársam is hasonló tüneteket produkált, 2-nek volt tesztje, azok negatívak lettek.

Ráadásul, most kiderült. hogy mivel érettségi előtti mellék szakképesítésivizsga lenne, nincs is lehetőség pótvizsgára, a tanár azt akarja, hogy menjek be mindenféle képen.

2022. febr. 20. 10:31
 3/5 anonim ***** válasza:
18%

Vegyél az állatpatikában ivermectin cseppet, 02kg/csepp vízbe feloldva (~10-15csep). Ezzel gurgulázzál, minél tovább tartsd a fájó részeknél mielőtt lenyeled!

Nekem bevált! Ne hallgass a vaxerokra, az ivermectin a legjobb!

Ez előtt még érdemes egy púpozott kávéskanál aszkorbinsavat ("C" vitamin) vízben feloldani, citromot kettévágva belecsavarni, a belsejét is belerakni, meginni (így felszívódik, és hasznosul). És ezt amíg jól nem vagy ~2 óránként ismételni. (nagyon felerősíti az immunrendszered)

Sok sikert

2022. febr. 20. 17:51
 4/5 anonim ***** válasza:
LEginkább maradj otthon a sggeden és ne fertőzz másokat is.
2022. febr. 21. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Eléggé tipikus omikron, legalábbis nálam így kezdődött és másoktól is hallok ilyet. Az omikron nem durva, de azért ne terjesszük már, ha lehet.
2022. febr. 21. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!