Hőemelkedésem van és fáj a torkom, de holnap szóbeli vizsgám lenne. Elmenjek?
Lehet rossz kategóriába írok.
Holnap szóbeli vizsgám lenne viszont csütörtök óta itthon vagyok, mert lebetegedtem, hőemelkedés és láz közt változik állandóan a testhőm, és annyira fáj a torkom, hogy megszólalni alig bírok. Mit tegyek, beszéljek a tanárral, hogy ez annyira így nekem nem fog menni? Tudtok esetleg tippet adni, mivel mulasszam el? Dorithricint útmutató szerint fogyasztok, mézes teát iszok, valami ötlet még?
Még nem volt tesztem, előző hónap végén voltam pozitív. Kollégiumban több szobatársam is hasonló tüneteket produkált, 2-nek volt tesztje, azok negatívak lettek.
Ráadásul, most kiderült. hogy mivel érettségi előtti mellék szakképesítésivizsga lenne, nincs is lehetőség pótvizsgára, a tanár azt akarja, hogy menjek be mindenféle képen.
Vegyél az állatpatikában ivermectin cseppet, 02kg/csepp vízbe feloldva (~10-15csep). Ezzel gurgulázzál, minél tovább tartsd a fájó részeknél mielőtt lenyeled!
Nekem bevált! Ne hallgass a vaxerokra, az ivermectin a legjobb!
Ez előtt még érdemes egy púpozott kávéskanál aszkorbinsavat ("C" vitamin) vízben feloldani, citromot kettévágva belecsavarni, a belsejét is belerakni, meginni (így felszívódik, és hasznosul). És ezt amíg jól nem vagy ~2 óránként ismételni. (nagyon felerősíti az immunrendszered)
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!