Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Csak én vagyok olyan szerencsé...

Csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy december 6-án mikuláskor megyek fogszabályozó fogorvoshoz? Illetve bővebben lent

Figyelt kérdés

Szóval dec.6-án csak megvizsgál meg ilyenek, még nem voltam nála.

Tudom, hogy kell fogszabályzó, már régóta kellene. Voltam is általános 2.osztályban egy nagyon bunkó nőnél, ahova vissza is kellett volna menni fél év múlva, de nem mentünk.

Tudjátok azért érzem szerencsétlennek magam, mert idén szeretnék felvételizni, ahol van szóbelim is.

Attól félek, jogy felteszik a fogszabim és a szóbelin nem tudom majd beszélni tőle, mert mire megyek szóbelizni előtte pár nappal teszik fel.

Vagy mondjuk pont a szóbeli időpontjára begyullad az ínyem.

Vagy azon a napon kell mennem a fogorvoshoz.

Meg ugye a dec.6.Mikulás és én meg pont a fogorvosnál leszek.

Alapból is félek az összes orvostól, de a fogorvostól a legjobban.

2019. nov. 16. 17:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
72%

Én inkább a szóbeli miatt aggódnék, mintsem a Mikulás miatt. Mennyi idős vagy?

Nem kell félni tőle amúgy, de ha lehetséges, én elhalasztanám inkább a fogszabályzót szóbeli utánra.

2019. nov. 16. 18:00
 2/12 anonim ***** válasza:
0%
Akkor ne menj.
2019. nov. 16. 18:09
 3/12 anonim ***** válasza:
34%
hogy neked mekkora gondjaid vannak...:D
2019. nov. 16. 18:22
 4/12 Ferrari02 ***** válasza:
79%

Ha jól értem csak egy konzultációra mész, így nincs mitől félned! A fogszabályzás nagyon nem így működik h bumm bele a közepébe! :D

Megvizsgálják a a rendellenességed, átbeszélitek a várható kezelésed a jövőre nézve, fogaid állapotát (ettől is függ, hogy szükséges-e tömés, gyökérkezelés, foghúzás vagy bármi más).

A fogszabizásra lenyomatvétel, abból kezelés tervezése kell, stb... Szóval jó sok dolog.

A fogszabizásod legjobb esetben is kitolódik jövő január, februárra.

Ha annyira jól álltál volna h felrakják a fogszabit akkor sem kellene parázni, fogszabis wax kell az irritáló helyeken és problémamentesen tudsz beszélni.

A dátumtól való félelem ez nálad valami fóbia? :D

Legyen több önbizalmad!!!

A szóbelire pedig sok sikert kívánok !! ;)

2019. nov. 16. 20:58
 5/12 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nagyon szépen köszönöma amit leírtál.

Köszönöm a bátorítást.

Az önbizalmamról meg csak annyit, hogy énekeltrm egész város, egész suli előtt, de még mindig nincs.

#1 nem a Mikulás miatt aggódok, nem az a lényege.

#2 #3

Nektek sajna nem ment a zöld kezecske

2019. nov. 16. 21:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne parazz, beszelni tudsz tole, enni annal kevesbe az elejen. Nekem egesz jol felfekszik a fogsoromra, nem nyomja ki a szamat, abszolut nem lehet eszrevenni. Nekem levettek a lenyomatot, ra kb fel evre kerult fel maga a keszulek. Addig volt foghuzas, idohuzas, rontgenek.

Ha nem jo neked az idopont amit majd ad, kersz masikat, vagy azon a napon belul eltoljatok. Nem fog veled csinalni semmit elsore, lehet meg lenyomatot sem fog venni, csak megbeszelitek az elkepzeleseket, megnezi a rontgened ha van. Nem lesz semmi, nyugi! :)

2019. nov. 18. 16:33
 7/12 anonim ***** válasza:
74%
Nekem dec. 12én teszik fel 😁 33 éves vagyok :D
2019. nov. 26. 21:04
 8/12 A kérdező kommentje:

Szvl akkor ezek szerint addig nem is lesz kesz a fogszabi amikor kezdodik a szobeli.

Akkor megnyugodtam.

Viszont ugye ha felvesznek, akkor szeretnek menni golyataborba. Es ha ott meg sem rudok majd miatta szolnalni. Vagy nem tudok enni es egyfolytaban korogni fog a hasam, az egy nagyon rossz elso benyomas lesz. Vagy ha horcsogpofam lesz a fogszabitol

2019. nov. 26. 22:08
 9/12 anonim ***** válasza:
74%

Egyik sem lesz. Meg fogsz tudni szolalni. Az arcod nem dagad fel.

Nekem december 6-an huzzak ki a bolcsessegfogamat. Na nekem horcsogpofim lesz :D

2019. nov. 27. 06:48
 10/12 anonim ***** válasza:
74%
Nekem kihúzták 2 bölcsességfogam de nem volt hörcsögpofám egyszer sem. :D
2019. nov. 27. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!