Csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy december 6-án mikuláskor megyek fogszabályozó fogorvoshoz? Illetve bővebben lent
Figyelt kérdés
Szóval dec.6-án csak megvizsgál meg ilyenek, még nem voltam nála.
Tudom, hogy kell fogszabályzó, már régóta kellene. Voltam is általános 2.osztályban egy nagyon bunkó nőnél, ahova vissza is kellett volna menni fél év múlva, de nem mentünk.
Tudjátok azért érzem szerencsétlennek magam, mert idén szeretnék felvételizni, ahol van szóbelim is.
Attól félek, jogy felteszik a fogszabim és a szóbelin nem tudom majd beszélni tőle, mert mire megyek szóbelizni előtte pár nappal teszik fel.
Vagy mondjuk pont a szóbeli időpontjára begyullad az ínyem.
Vagy azon a napon kell mennem a fogorvoshoz.
Meg ugye a dec.6.Mikulás és én meg pont a fogorvosnál leszek.
Alapból is félek az összes orvostól, de a fogorvostól a legjobban.
2019. nov. 16. 17:34
11/12 anonim válasza:
Nekem az elozonel picit feldagadt az arcom, de nem volt veszes abszolut. Akkor latszodott, ha oldalra fordultam. :D bizok benne ez sem lesz majd rosszabb.
12/12 anonim válasza:
Ne parázz! Csak pozitívan állj hozzá! Lehet kellemetlen lesz pár napig, de attól tudsz majd vele beszélni. Nekem december 5.-én rakják fel, és 30 éves vagyok. Ha begyulladna az ìnyed kezdj el gyògyteákat inni, illetve azzal öblögetni. Kamilla tea, diòfalevél tea és citromfű. Sőt gyulladástòl függetlenül is ajánlom a diòfalevél teát. Gyulladáscsökkentő, sebgyògyìtò és antibakteriális hatása is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!