Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Rosszul vagyok,de mégis mi ez?

Rosszul vagyok,de mégis mi ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok kb 2-3 havonta mindig így járok ötletem nincsen hogy ilyenkor mi történik velem.Tegnap estére éreztem hogy nagyon gyengülök,rossz a közérzetem és rosszul kezdtem érezni magam.Gyorsan el is aludtam hajnalba felkeltem hogy izzadok és fázok,remegek és nincs erőm megmozdulni hogy betakarjam magam.Fájt a gerincem,az egész derekam "sokkal nagyobbnak láttam mindent" mintha felnagyított volna a szemem mindent.Kivoltam száradva de nem volt erőm kikelni és inni mintha lebènultam volna teljesen.Nagynehezen eljutottam a konyháig ittam kb 1liter vizet és vettem be egy flektort amitől jobban lettem egy kis időre,visszaaludtam reggel mintha előről kezdődött volna minden újra remegèsre ébredtem kocogtattam a fogaim olyan szinten fáztam fájt mindenem tiszta víz volt rajtam minden újra eljutottam vízért újra ittam egy flektort megint jobb lett és megint visszabírtam aludni délután keltem fel kevésbé voltam rosszul mostmár szinte semmi bajom a közérzetem mèg mindig nem a legjobb de az estihez képest sokkal jobban vagyok...Valakinek valami ötlet hogy mégis mitől van ez tudom orvosnak kéne látni de most amilyen jó az egészségügy inkább nem megyek vele kórházba kihordom lábon.
2022. máj. 3. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem éreztél közben idegességet, szorongást, félelmet?
2022. máj. 4. 09:41
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán de ha arra gondolsz hogy idegi alapon volt nem kizárt éppen egy elég rossz időszakon megyek keresztül 😕
2022. máj. 4. 14:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, ez jutott eszembe, mert ezek amúgy - a fizikai fájdalmat leszámítva - klasszikus stressz/pánikroham tünetek. De az szinte minden esetben durva félelemérzettel és idegességgel jár. Nálam egyfajta "hőhullámok" is jelentkeztek, egyik pillanatban meg akartam gyulladni, a másikban rázott a hideg.
2022. máj. 4. 16:15
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem lehetetlen igazából nálam is az egyik pillanatban megsültem szakadt rólam a víz a következő pillanatban fáztam.De mikor melegem volt akkor ki kellett ülnöm az udvarra hogy kapjak friss levegőt meg hogy ne izzadjak ne legyen melegem.Nem igazán vettem észre hogy idegesebb lennék vagy bármi csak próbáltam túlélni az egészet azt hittem akkor hajnalba hogy ott maradok annyira rosszul voltam.
2022. máj. 4. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Senki sem szeret orvoshoz járni, de ez a fájdalmas, bénulásos dolog egy vizsgálatot minimum megérne szerintem...pláne, hogy visszatérő probléma.

Mindenképp említsd majd meg, hogy nem tapasztaltál félelmet vagy érzelmi zaklatottságot, nehogy reflexből a pszichiátriára küldjenek, miközben talán valami testi baj van a háttérben.

2022. máj. 4. 20:44
 6/6 anonim ***** válasza:

NEKEM és 3 barátomnak is ugyan ez volt, ez chemtrail lesz

szórnak ránk olyan anyagokat amiket 5g sugárzással felerősítenek, teljesen abnormális hogy egyszerre vannak ugyan ilyen tüneteink

2022. máj. 5. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!