Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Más is tapasztalja, hogy...

Más is tapasztalja, hogy Covid óta egyszerűen nem vág az agya?

Figyelt kérdés

És érzelmileg is tompa?

Mit csinál ez a szhar kis vírus, megeszi az agyad?

2022. márc. 8. 13:40
 1/9 anonim ***** válasza:
40%

Nem eszi meg, csak zsugoríthatja állítólag...

[link]

Én szerencsére nem vettem észre semmi változást magamon. Igaz, nyomtam is magamba a vitaminokat rendesen COVID alatt és után is.

2022. márc. 8. 13:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Bakker, nekem születésem óta nem vág!🤣
2022. márc. 8. 14:00
 3/9 A kérdező kommentje:

2

Szerencséd, rád tehát nem annyira veszélyes a Covid :D

2022. márc. 8. 14:06
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Nem magával a vírussal van baj, hanem a tüskefehérjével. Az képes lerakódni a szervezetben, akár hosszabb időre is, és sok tünetet tud okozni. Nőknél elég gyakori az, hogy kicsit (vagy nagyon) felborul a havi ciklusuk. Ez is a tüskefehérjék miatt van, a petefészekben szeretettel telepednek meg. Az agyra is tud hatást gyakorolni. Nálunk a családban memóriaprobléma lépett fel egy valakinél. Először csak eltévedett hazafele menet, aztán most már ott tart, hogy nem is ismer meg mindenkit, olyanokat sem, akikkel naponta találkozik. Mondjuk nála nem a Covid okozta ezt, hanem az ellene kapott oltások, de ez teljesen mindegy, mivel az oltások hatására a szervezet maga kezdi el termelni a tüskefehérjét, szóval ugyan az, mintha megfertőződött volna.

Simán lehet, hogy a Covid óta tompa az agya. Hogy valaha lesz-e olyan állapotban, mint előtte, az kérdéses. Nálunk a doki azt mondta, hogy a memóriaproblémák nem fognak megszűnni, legjobb esetben is maximum megáll a további romlás.

2022. márc. 8. 14:06
 5/9 anonim ***** válasza:
36%
Milyen covid? 😕😊(2.)
2022. márc. 8. 14:17
 6/9 A kérdező kommentje:

5

19

2022. márc. 8. 14:39
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha már kulcsszavakat is kell írni kérdéshez:

memóriazavar -> parkinson kór, archeimer kór

=

hydra vulgaris

grafén oxid

További kulcsszó:

bitchute.

Mind több forrásból tájékozóüdni és összehasonlítani, gondolkodni.

2022. márc. 9. 00:56
 8/9 Prokopf ***** válasza:
Hát legalább a békés öregkor összejöhetett volna.
2022. márc. 9. 15:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Én csak azt látom, hogy sok ember agya szünt meg funkcionálni, amióta ilyen szinten manipulálják őket a covidhisztivel.
2022. márc. 12. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!