Más is tapasztalja, hogy Covid óta egyszerűen nem vág az agya?
És érzelmileg is tompa?
Mit csinál ez a szhar kis vírus, megeszi az agyad?
Nem eszi meg, csak zsugoríthatja állítólag...
Én szerencsére nem vettem észre semmi változást magamon. Igaz, nyomtam is magamba a vitaminokat rendesen COVID alatt és után is.
2
Szerencséd, rád tehát nem annyira veszélyes a Covid :D
Nem magával a vírussal van baj, hanem a tüskefehérjével. Az képes lerakódni a szervezetben, akár hosszabb időre is, és sok tünetet tud okozni. Nőknél elég gyakori az, hogy kicsit (vagy nagyon) felborul a havi ciklusuk. Ez is a tüskefehérjék miatt van, a petefészekben szeretettel telepednek meg. Az agyra is tud hatást gyakorolni. Nálunk a családban memóriaprobléma lépett fel egy valakinél. Először csak eltévedett hazafele menet, aztán most már ott tart, hogy nem is ismer meg mindenkit, olyanokat sem, akikkel naponta találkozik. Mondjuk nála nem a Covid okozta ezt, hanem az ellene kapott oltások, de ez teljesen mindegy, mivel az oltások hatására a szervezet maga kezdi el termelni a tüskefehérjét, szóval ugyan az, mintha megfertőződött volna.
Simán lehet, hogy a Covid óta tompa az agya. Hogy valaha lesz-e olyan állapotban, mint előtte, az kérdéses. Nálunk a doki azt mondta, hogy a memóriaproblémák nem fognak megszűnni, legjobb esetben is maximum megáll a további romlás.
5
19
Ha már kulcsszavakat is kell írni kérdéshez:
memóriazavar -> parkinson kór, archeimer kór
=
hydra vulgaris
grafén oxid
További kulcsszó:
bitchute.
Mind több forrásból tájékozóüdni és összehasonlítani, gondolkodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!