Covidon átesettek: van, aki szintén tapasztalja, hogy az alkohol nincs hatással rá?
Figyelt kérdés
Már a betegség alatt is észleltem, de továbbra is azt tapasztalom, hogy alkohol nincs hatással, nem érzem a kellemes, feszültségoldó, elzsongító hatást, másnapos sem leszek egyáltalán. Nem azért írom, mert lételemem az alkohol, nem vagyok alkoholista, néha megiszom egy-két pohár bort, vagy sört, de igazából ezentúl nincs értelme. Inkább szorongást erősít, mint old. Kíváncsi vagyok, hogy más is tapasztalta-e ezt.2020. dec. 16. 20:15
2/3 anonim válasza:
A védőoltásra nem szabad alkoholt fogyasztani. És az oltás hasonló általában egy legyengített Covid fertőzéshez.
A kérdés arra akar rávilágítani, hogy az oltás nincs összefüggésben a Coviddal. Az oltás az idegrendszerre hat. Bénulásokat, Autizmust és agykárosodást okozhat, mint az alkohol, drog. A Covid köztudottan a légúti betegségekkel van összefüggésben.
3/3 anonim válasza:
itt is egy konteo propagandás :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!