Más is tapasztalja a megugrott fertőzést?
Tavasszal csak hírből hallottam a koronavírusról, hiába voltak brutálisak a statisztikák, sőt, én személy szerint 1 db karanténra vonatkozó piros táblával találkoztam, pedig bejártam a munkahelyemre, nem otthon ücsörögtem home office-ban.
Viszont az elmúlt egy hétben több ismerősöm, ismerősök ismerősei, munkatársak, stb. elkapták a vírust. Kvázi naponta hallok új eseteket csak az én ismerősi körömből.
Ti mit tapasztaltok?
Dettó!
Most én is a teszt eredményt várom itthon. Fáj a torkom, köhögök.:S
Mivel egész nap belvárosban mozgom, sok emberrel találkozom, délután képzésre is járok, ott sok a diák, esélyes a covid.
De remélem nem leszek rosszabbul.
Tavasszal volt napi 30-40fertőzött, mégis leállították az életet, most 400-600/nap és semmi! Rettenetes! Most kellene igazán a kijárási korlátozás, ha én is maradhattam volna home officba és digitális oktatásba, most tuti nem kaptam volna el.:(
1/2
Nekem is ez van, köhögök, enyhén fáj a torkom, hőemelkedésem van és rossz a közérzetem 3. napja, nekem náthával kezdődött, remélem csak valami más, hűléses vírus, hiszen itt az ősz, reggel és este hűvös van, nappal meleg, megfázhatunk.
Magyarorszagon az elso hullamnal csak a hire volt a virusnak. Veletlenul nem volt szinte jelen. Viszont mas orszagokban az elso hullam eleve ilyen volt.
Angliaban elek. Az elso hullamban otthon nagyon fegyelmezett meg okos volt a lakossag. Itt nem. Remelem, masodszor, mikor tenyleg szukseg van ra, ujra komolyan veszik a szabalyokat. Mert a lazitasokkal sokan totalisan leszartak minden ovintezkedest.
Ha mindenki maszk, tavolsag, kezmosas elott nem nyulni archoz, akkor kevesbe lesz szornyu, mint mondjuk Amerikaban.
Tavasszal ez az egész óriási szenzáció volt, de GYIK-en alig találtam a témában kérdéseket, tapasztalatokat meg pláne nem. Most napi szinten ömlenek a kérdések, mert valaki közvetve vagy közvetlen érintett. Egy ismerősöm azért dolgozik home office-ban, mert két kollégája COVID-os lett. Mondjuk ennél több személyes tapasztalatom nincsen.
Viszont tegnap este fáj a torkom és náthás vagyok. De nálam ez nem ritka, augusztusban is végig beteg voltam, mert megfáztam táboroztatás közben, most sem tett jót, hogy biciklivel viszem a gyereket egy messzi óvodába és mire odaérek, szakad rólam a víz, mert dombra kell feltekerni, közben kora reggel még sokszor nagyon hideg van...ez most nekem tipikusan ilyen megfázós időszak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!