Más is azt tapasztalja, hogy amikor kell hordani a maszkot, jóval ritkábban kap el dolgokat?
A COVID előtt havonta volt minimum egy enyhe torokfájásom, náthám. A maszkozás alatt is voltak ezek, de 3-4 havonta és enyhébben. Ősszel nem kellett maszk, ismét havonta valami, elhúzódó köhögéssel.
Annyira nem hiányzik, hogy miután megoldódik a COVID helyzet, ne hordjon senki maszkot és ismét havonta legyünk betegek.
Jó, csak nem szeretek beteg lenni és nem szeretem, amikor elhúzódik a nyavalya, így a home office és a távoktatás (bizonyos képzéseken) mellett én a maszkot is sajnálni fogom, ha nem lesz majd. Igen, én hordhatom, de igazán akkor véd, ha mások is hordják.
Amúgy a környezetem azt mondja, nem a maszkon múlik, hogy abban az időszakban kevesebbszer kaptam el dolgokat. Pedig de...
"Hátigen, nem véletlenül maradt el az influenzajárvány 2020 telén."
Nem maradt az el, csak átragasztották rá a covid címkét. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!