Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Más is azt tapasztalja, hogy...

Más is azt tapasztalja, hogy amikor kell hordani a maszkot, jóval ritkábban kap el dolgokat?

Figyelt kérdés

A COVID előtt havonta volt minimum egy enyhe torokfájásom, náthám. A maszkozás alatt is voltak ezek, de 3-4 havonta és enyhébben. Ősszel nem kellett maszk, ismét havonta valami, elhúzódó köhögéssel.

Annyira nem hiányzik, hogy miután megoldódik a COVID helyzet, ne hordjon senki maszkot és ismét havonta legyünk betegek.

2021. dec. 11. 23:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

Nehogy azt hidd, hogy ennek nincs hátránya. Ha a szervezeted nem találkozik kórokozókkal, akkor ha végül mégis elkapsz valamit, sokkal nehezebben fogsz kilábalni belőle. Tavaly én sem voltam beteg, ellenben idén elkaptam egy hasmenéses vírust és a szokásos 3 nap helyett majdnem 2 hétig tartott, már azt hittem meghalok. Felfázás nálam máskor tart max. 3 napig, veszek egy forró fürdőt és már semmi bajom, jelenleg lassan 1 hónapja tart, semmi nem segít rajta, már muszáj leszek antibiotikumot felíratni.

Szóval ennyit arról, hogy milyen hasznos maszkot hordani. Vagy arra is gondoltam már, hogy lehet az oltások gyengítették így le az immunrendszeremet, mert ilyesmi panaszai más oltott ismerőseimnek is vannak.

2021. dec. 12. 06:20
 12/13 anonim ***** válasza:
76%
Búvárruhát ne hordjunk? Abban még kevesebb dolgot kapnánk el. Azért találjuk már meg az egyensúlyt.
2021. dec. 12. 19:39
 13/13 anonim ***** válasza:
79%
Szintén tapasztaltam. Kézilabda közben mindig felcsúszott a homlokomig az a fránya maszk, tízből nyolcszor nem tudtam elkapni a labdát. Aztán az edző letépte a fejemről a maszkot és láss csodát, tízből tízszer elkaptam.
2021. dec. 12. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!