Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Túl korai pcr? Szerintetek...

Túl korai pcr? Szerintetek létezik,hogy egyszerre vagyok beteg a lányommal, tünetek ugyanazok és én mégis negatív vagyok?

Figyelt kérdés

A 8 éves lányomnál kedden kezdődött hasmenés. Szerdán szintén. Csütörtök reggel a suliban még negatív majd este pozitív itthoni antigén gyorsteszt. Pénteken reggel pcr ami pozitív lett. Szombat hajnalban én lettem rosszul, hányás hasmenés plusz fájt még a szempillám is.. Iszonyat.. Minden csontom, izületem. Fejfájás.. Hidegverejték, 3 takaró alatt is fáztam bár lázam nem volt. Elmentem pcr tesztet csináltatni ami negatív. Mára egy fokkal jobb, de jött torokfájás.

Szerintetek létezik,hogy egyszerre vagyok beteg a lányommal, tünetek ugyanazok és én mégis negatív vagyok?

Igazából a tünetek kezdete után pár órával voltam tesztelni. Lehetséges hogy túl korán!?

#COVID #Hanyadiknaponérdemes
2022. febr. 6. 09:27
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

A gyerek pozitív lett. Hivatalos orrturkálós pcr teszten.

Én negatív lettem pcr és antigén teszten azóta is..

De mára a párom tegnapi gurgulázós pcr tesztje is pozitív. 🤣

(gurgulázós teszt: itt Ausztriában adnak egy sóoldatot amivel gurgulázol pont mint a tv maci aztán visszaköpöd a kis tégelybe és abból mutatják ki magát a vírust.) az antigén teszt pedig ugye a tested által termelt ellenanyagot mutatja ki. De nekem mindegyik negatív még mindig 🤣 hogy? Ha annyira fertőző ez az omikron dolog..

2022. febr. 7. 14:43
 12/12 anonim ***** válasza:
Talán a te nyálkahártyáid egy korábbi fertőzés során ellenállóvá váltak, így a torkodban nem él meg a vírus.
2022. febr. 7. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!