Túl korai pcr? Szerintetek létezik,hogy egyszerre vagyok beteg a lányommal, tünetek ugyanazok és én mégis negatív vagyok?
A 8 éves lányomnál kedden kezdődött hasmenés. Szerdán szintén. Csütörtök reggel a suliban még negatív majd este pozitív itthoni antigén gyorsteszt. Pénteken reggel pcr ami pozitív lett. Szombat hajnalban én lettem rosszul, hányás hasmenés plusz fájt még a szempillám is.. Iszonyat.. Minden csontom, izületem. Fejfájás.. Hidegverejték, 3 takaró alatt is fáztam bár lázam nem volt. Elmentem pcr tesztet csináltatni ami negatív. Mára egy fokkal jobb, de jött torokfájás.
Szerintetek létezik,hogy egyszerre vagyok beteg a lányommal, tünetek ugyanazok és én mégis negatív vagyok?
Igazából a tünetek kezdete után pár órával voltam tesztelni. Lehetséges hogy túl korán!?
Az egyik covid tünet a negatív teszt.
Biztos elkaptad
Igazság szerint ez a gurgulázós pcr teszt szerintem nem a legmegbízhatóbb. Sokminden befolyásolja ha ittál, ettél, fogatmostál, cigiztél előtte x időn belül.
Ma csináltatok egy orrturkálós antigén tesztet.
A pcr a legmegbízhatóbb.
De elég gyanús, hogy ugyanaz a bajod, mint a gyereknek.
Megcsináltad a gyorstesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!