Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha valaki eddig nem kapta el...

Ha valaki eddig nem kapta el a covidot már nem is fogja?

Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 14:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem biztos. Van olyan, hogy valakinek van egy természetes immunitása a covid ellen, ismerek több ilyen embert, én is ilyen vagyok. De azt nem tudhatod, hogy valaki az immunitása miatt nem kapta el eddig, vagy csak azért, mert szerencséje volt, és elkerülte a betegséget.
2022. jan. 28. 16:05
 12/19 anonim ***** válasza:
Attól mert immunis még elkapja, csak épp meg sem érzi. Az immunitás nem egy burok körülötted, attól a vírus még bejut a szervezetbe, csak nem tud elszaporodni.
2022. jan. 28. 16:07
 13/19 A kérdező kommentje:
Félreértitek. Én egyáltalán nem félek. Csak csodálkozom, hogy miért nem kaptam még el, mikor állítólag ezt senki nem úszhatja meg. Én is egyre inkább erre gondolok, hogy a szervezetm miatt egyszerűen nem tudok ettől megbetegedni. Mert jelenleg most szinte minden ismerős covidos. Csak én nem. Igaz amúgy sem voltam beteg már 5 éve, nem szoktam elkapni semmit akkor sem ha köhögős tüsszögős emberekkel vagyok egy légtérben.
2022. jan. 28. 16:52
 14/19 anonim ***** válasza:
Ki fog alakulni nyár elején a nyájimmunitás, akkora már nem fogja az elkapni, aki eddig sem.
2022. jan. 28. 19:22
 15/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, oltott vagy?
2022. jan. 28. 19:23
 16/19 A kérdező kommentje:
Igen oltott vagyok. De amíg nem voltam oltott, addig sem kaptam el, pedig addigra már bőven lement a nagyja, 2021. április végén kaptam csak az elsőt.
2022. jan. 28. 21:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Elkaphattad csak tünetmentesen átestél rajta.
2022. jan. 28. 21:58
 18/19 anonim ***** válasza:

2021 majusaban kaptam az elso oltast. Elotte megnezettem, hogy esetleg tunetmenetesen atestem-e rajta. Az eredmenyem egyertelmuen negativ volt.

A harmadik oltas koruli mizeria miatt nezettem meg novemberben az oltas utani ellenanyagszintem. Eleg magas volt, igy harmadik oltast nem vettem fel, es meg kivartam vele.

Korulottem mindenki dolt ki. A munkambol kifolyolag sok emberrel talalkozok, maszk nelkul voltunk, es edzoterembe is rendszeresen jarok. Nem zarkoztam be (es az elmult ket evben sem), de igyekeztem ovatos lenni, kezfertotlenites, kezmosas, tomeg kerulese, allando szellozetetes.

Vegul en most kaptam el, enyhe lefolyassal.

2022. jan. 29. 06:26
 19/19 Alex Fly ***** válasza:
Hát persze. Eddig még nem haltam meg, tehát örökké fogok élni...
2022. jan. 31. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!