Ha valaki eddig nem kapta el a covidot már nem is fogja?
Figyelt kérdés
2022. jan. 28. 14:53
1/19 anonim válasza:
Erre milyen választ vársz? Vagy elkapja vagy nem, nem lehet megmondani.
2/19 anonim válasza:
Ki mondta neked ezt a baromságot? Nézd a napi statisztikát az elmúlt napban is közel tizennyolcezer új fertőzöttet találtak. És ezek csak azok, akik tesztet csináltak.
3/19 anonim válasza:
Szerinted, ha valakit eddig nem ütött el a villamos/kamion, már nyugodt lehet, hogy nem is fogja?
4/19 anonim válasza:
Ismerősi körben sorra kapják el, olyanok is akik eddig megúszták
5/19 A kérdező kommentje:
Második, te érted a kérdést egyáltalán? Senki nem mondta, én kérdezem. Merthogy nekem még a két év alatt nem sikerült elkapni, most is azt mondják mindenki el fogja kapni ezt az omikront de én ezt sem kapom el.
2022. jan. 28. 15:01
6/19 A kérdező kommentje:
Rengeteg emberrel találkozom, hétvégente nagy tömegbe járok, ahol nem kell maszkot sem viselni. Mindenkitől hallom hogy ő is covidos, ő is, én meg nem voltam még soha.
2022. jan. 28. 15:02
7/19 anonim válasza:
Ez így nem függ össze. Az a sok ember, akiről most hallod, hogy beteg, legnagyobbrészt szintén mostanában kapta el először. Te sem dőlhetsz még hátra nyugodtan.
8/19 anonim válasza:
Én sem kaptam (még) el, és jó nagy felelőtlenség lenne hátradőlni, hogy akkor már nem is fogom. Ismerek olyanokat, akik most kapták el először, valószínűleg legtöbb új fertőzött így van ezzel.
9/19 anonim válasza:
Eddig nem volt autóbalesetem, hurrá, mostmár akkor tuti nem is lesz!
Komolyra fordítva: pontosan ugyanannyi esélyed van elkapni, mint bárki másnak.
10/19 anonim válasza:
Nagy a magabiztosság kedves kérdező, de attól hogy nem voltál beteg még lehet hogy átment rajtad, csak épp tünetmentesen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!