Mennyi esély van arra hogy nem kapom el a covidot tőle?
Figyelt kérdés
Egyik családtagom covidos de nekem semmi bajom, mennyi esély van arra hogy nem kapom el tőle?2022. jan. 14. 09:08
1/9 anonim válasza:
Ha oltva vagy legalább 1x/vagy átestél rajta, illetve eleve nem vagy betegeskedős fajta, akkor nem sok esélyed van. Én 6 hónapja kapott janssen után sem kaptam el anyukámtól, pedig karácsonykor 1.5 hétig össze voltunk zárva és nem is védekeztünk, se távolság, se maszk, a véletlenr bíztam. Pedig én aztán híres vagyok arról h minden légúti nyavalyát összeszedek.
2/9 anonim válasza:
Első vagyok, mármint arra nem sok esélyed vvan, hogy elkapod.
4/9 anonim válasza:
A felelősségteljes magatartás, ha szándékosan nem találkozol covidossal. Ha találkoztál, akkor pedig úgy 3 nap múlva tesztet csinálsz (legalább gyorsteszt, ha PCR-re nincs pénzed).
5/9 A kérdező kommentje:
Ja azt nem írtam de nem vagyok beoltva,családtagom covidos, vele élek nem tudok mit csinálni.
2022. jan. 14. 10:24
6/9 anonim válasza:
Ki tudja..
Nálunk mindenki oltva volt 2x még májusban, de elkapták őseim én velük voltam otthon és 4-5 nap múlva én is elkaptam. Szóval az, hogy mert ők betegek te lehet nem kapod el pár napig, de aztán igen. Attól is függ mennyire fertőznek és te mennyire vagy képes ellenállni.. stb.
De nem volt túl erős tünetünk, influenzától voltunk már rosszabbul is.
7/9 anonim válasza:
Előző vagyok, arra is van példa rokonságban, hogy valaki nem lett annak ellenére covidos, hogy nincs oltva.
8/9 A kérdező kommentje:
Hát majd meglátjuk
2022. jan. 14. 10:28
9/9 anonim válasza:
Igazából az is számít, hogy mennyi vírust kapsz be, inkább annak csökkentésére fókuszálnék. Szellőztetéssel és gyakoribb kézmosással, külön tárgyhasználat, ha van amit eddig közösen használtatok..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!