Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szerintetek miért hallgatja...

Szerintetek miért hallgatja el a fősodratú média ezt a kanadai példátlan tüntetést a kovid-diktatúra ellen?

Figyelt kérdés
[link]

2022. jan. 28. 11:22
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
91%

19. vagyok. A tegnapi híradóban nem láttam semmit erről. Úgy tűnik, egy új Guiness rekordot felállító konvoj nem elég érdekes a magyar híradósok számára.

Az index tegnapi cikke szerint egy-kétezer ember fog összegyűlni Ottawában :D

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. jan. 30. 09:45
 22/40 anonim ***** válasza:
2022. jan. 30. 12:30
 23/40 anonim ***** válasza:
79%
2022. jan. 30. 12:44
 24/40 A kérdező kommentje:
2022. jan. 30. 15:04
 25/40 anonim ***** válasza:
89%
#24 Valahol azt olvastam hogy már Európában is vannak ilyen szerveződések, és Magyarországon is!
2022. jan. 30. 15:27
 26/40 anonim ***** válasza:
82%

" [link]

Micsoda bátorság, mondjuk nem tudom, hogy mitől tart, ha ez a kisebbség. :D

2022. jan. 30. 15:46
 27/40 anonim ***** válasza:
100%
Én azt olvastam, hogy a parlamenti képviselők többsége is elhagyta a fővárost :) Vagy félnek, vagy tudnak valamit...
2022. jan. 30. 16:01
 28/40 anonim ***** válasza:
100%

"Én azt olvastam, hogy a parlamenti képviselők többsége is elhagyta a fővárost :) Vagy félnek, vagy tudnak valamit..."

Félnek, nem tudnak azok semmit.

Ha lett volna egy csepp eszük, tudták volna, hogy meddig lehet az oroszlán bajuszát piszkálni.

Elvileg van a globalistáknak magánhadserege, de ekkora tömeggel biztosan nem számoltak, na meg nem is szeretnének a nyílt színen ügyködni, mert akkor fény derülne az igazságra, gyűrűzni fog ez tovább is.

Én azt mondom, hogy elmérték magukat, és nem számítottak ekkora ellenállásra.

Az, hogy pont a fuvarozok kezdték ezt el okos ötlet volt.

Ha a logisztika megbénul, letérdel az egész ország.

2022. jan. 30. 16:15
 29/40 anonim ***** válasza:
89%

Mert példaértékű. Egy ekkora ország, mint Kanada, képes elhajtani az alkalmatlan, covid diktatúrát folytató vezetőit, akkor erre bármelyik másik ország képes.

Egyébként a Pfizer párizsi központjának ostromáról is mélyen hallgatnak.

Fújják, fújják azt a lufit 😁

2022. jan. 30. 17:42
 30/40 anonim ***** válasza:
100%

Másik kérdésné meg sokan azt sem tudják hogy mi van.. https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..

Vagy csak élvezik ezt a jelenlegi helyzetet, nem tudom..

2022. jan. 30. 17:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!