Szerintetek miért hallgatja el a fősodratú média ezt a kanadai példátlan tüntetést a kovid-diktatúra ellen?
"Én azt olvastam, hogy a parlamenti képviselők többsége is elhagyta a fővárost :) Vagy félnek, vagy tudnak valamit..."
Félnek, nem tudnak azok semmit.
Ha lett volna egy csepp eszük, tudták volna, hogy meddig lehet az oroszlán bajuszát piszkálni.
Elvileg van a globalistáknak magánhadserege, de ekkora tömeggel biztosan nem számoltak, na meg nem is szeretnének a nyílt színen ügyködni, mert akkor fény derülne az igazságra, gyűrűzni fog ez tovább is.
Én azt mondom, hogy elmérték magukat, és nem számítottak ekkora ellenállásra.
Az, hogy pont a fuvarozok kezdték ezt el okos ötlet volt.
Ha a logisztika megbénul, letérdel az egész ország.
Mert példaértékű. Egy ekkora ország, mint Kanada, képes elhajtani az alkalmatlan, covid diktatúrát folytató vezetőit, akkor erre bármelyik másik ország képes.
Egyébként a Pfizer párizsi központjának ostromáról is mélyen hallgatnak.
Fújják, fújják azt a lufit 😁
Másik kérdésné meg sokan azt sem tudják hogy mi van.. https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__..
Vagy csak élvezik ezt a jelenlegi helyzetet, nem tudom..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!