Szerintetek miért hallgatja el a fősodratú média ezt a kanadai példátlan tüntetést a kovid-diktatúra ellen?
Nincs tévénk, alkalomszerűen az M4 sportot szoktam nézni online.
Miért lennék bégető barom egy egyszerű kérdés miatt? :D
4es, Newsmax megfelel mint "komolyabb" hírforrás? :)
Kim Iversen a konvojról és a "media blackout"-ról:
"#9
Nincs tévénk, alkalomszerűen az M4 sportot szoktam nézni online.
Miért lennék bégető barom egy egyszerű kérdés miatt? :D"
Ajánlom figyelmedbe ezt a tavalyi írást, van aktualitása bőven. Talán valami lényeget befogadsz belőle a csepp agyaddal.:
Eközben Brüsszelben:
Ezek eléggé jó források? Ébresztő!
Ma délután 6 órára érkeznek Ottawába. Olvassátok, nézzétek a híreket ma este. Kíváncsi leszek, nálunk lesz-e róla híradás a fősodratú médiában. A tippem az, hogy megemlítik majd, azzal, hogy a rossz munkakörülmények miatt lázadoznak a kanadai kamionsofőrök :)
Régóta nem szoktam híradót nézni a tévében, de ma este valószínűleg megnézem.
Törölgetnek, törölgetnek you tubeék,de hiába.A mainstream imitt- amott szűkszavúan,de nyilatkozik.Ez olyan hogy is is.Kicsit mondunk valamit ,de azért nem reszletezzük annyira.
Csak hogy ne tűnjűnk már ennyire nyasgemnek az emberek szemében.
Justin papa biztonsági okoból a családjával el lett költöztetve
New Edinghburg ba.
Gondolom szerettek volna váltani vele néhány jó szót.De ő ilyen szótlan fajta.Nem akar beszélgetni.:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!