Szerintetek miért hallgatja el a fősodratú média ezt a kanadai példátlan tüntetést a kovid-diktatúra ellen?
Szerinted miért?
Jó biznisz a veszélyhelyzeti kormányzás, nem érdekük, hogy visszaálljon jól megszokott rendszer.
A sok birka úgyis csak béget, oltott haragszik az oltatlanra mert csak ennyire képes, egy szűk réteg pedig szénné keresi magát.
Értem, de én benne vagyok laposföldes meg UFO-hívős csopikban is, amiknek sok tagja van, oda is sok kép és videó kerül fel folyamatosan. :D
Valami kicsit megbízhatóbb forrásra gondolok.
4-es, ha nem hiszed, nézd meg ezt, a kommenteket is érdemes elolvasni alatta.
Ezt a reddit fórumot sok kanadai és amerikai látogatja, rendszeresen tesznek fel híreket, képeket, videókat a konvojról és egyéb tüntetésekről.
A kérdésre a válaszom: azért, mert az orrukra koppintanának a gazdáik, akik azt szeretnék, hogy az ellenállók azt higgyék, kevesen vannak.
"Értem, de én benne vagyok laposföldes meg UFO-hívős csopikban is, amiknek sok tagja van, oda is sok kép és videó kerül fel folyamatosan. :D
Valami kicsit megbízhatóbb forrásra gondolok."
Gondolom nézed az m1-et is, és szerinted az persze hiteles.
Pont az ilyen bégető barmokról írtam a 2. hozzászólásomban.
(A cikket még január 21-én írták.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!