Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mik az omikron tünetei?

Mik az omikron tünetei?

Figyelt kérdés
Kicsit köhögök meg kapar a torkom. De hetvegen voltam bulizni lehet megfaztam, habar ma jott ki ez a torokfajas

2022. jan. 24. 18:03
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Amúgy ha véletlen omikron lenne, azután mennyi idővel lehet edzeni?
2022. jan. 24. 20:37
 12/24 anonim ***** válasza:
60%
Na, még egy testképzavaros. Még el sem kapta talán, de már attól parázik, hogy leapad a felfújt izma.
2022. jan. 24. 20:39
 13/24 anonim ***** válasza:

Messze vagyok a 60-tól, nem rettegek a vírustól.

Viszont, akinek nem inge, az ne vegye magára, de te egyből felszívtad magad.

2022. jan. 24. 20:54
 14/24 A kérdező kommentje:

Akinek nem inge ne vegye magára?

Akkor kinek szántad a választ? Mert rajtam kívűl senki más nem kérdezett itt.

Csak utálom ha valaki látatlanba pofázik a másikról, hogy ki milyen, holott gőze nincs semmiről.

Mi van ha nem gyurmázok? Mi van ha nem magam miatt kérdezem?

2022. jan. 24. 21:00
 15/24 anonim ***** válasza:
62%
Rakd egymás mellé a kérdésed meg a 11-es hozzászólásod. Aztán gondold át még egyszer, hogy rólad van-e szó vagy másról?
2022. jan. 24. 21:08
 16/24 A kérdező kommentje:
Látom sikerült megfogni a lényeget. Aludj inkább
2022. jan. 24. 21:21
 17/24 anonim ***** válasza:

Épp igazoltan covidos vagyok, gondolom omikron. Torokfájásom az pont nem volt, csak valami enyhe, irritált torokkaparás. Azon kívül köhögés, meg az a "mintha tele lenne a fejem takonnyal" érzés voltak az első 24 óra tünetei. Utána jött a hőemelkedés, taknyosság, tüsszögés.

De ez nem jelent semmit. Másnak lázzal kezdődik, megint másnak gyengeséggel, megint másnak torokfájással. Sajnos nincs egységes, jól elkülöníthető lefolyása.

2022. jan. 25. 17:21
 18/24 A kérdező kommentje:
Negativ vagyok, ma teszteltem.
2022. jan. 25. 20:23
 19/24 anonim ***** válasza:
Szia, kerdező, azóta mizu?
2022. febr. 3. 19:53
 20/24 A kérdező kommentje:
Semmi extra, élek és virulok. Körülöttem elkapták páran de én nem tudok róla, hogy az lennék. A múltheti teszt óta semmi vész, a hétvégén kicsit mulattam ugyhogy kicsit megfáztam de ennyi
2022. febr. 3. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!