Mik az omikron tünetei?
Figyelt kérdés
Kicsit köhögök meg kapar a torkom. De hetvegen voltam bulizni lehet megfaztam, habar ma jott ki ez a torokfajas2022. jan. 24. 18:03
2/24 anonim válasza:
Pont ugyanazok, mint a megfázásnak.
3/24 anonim válasza:
Tulajdonképpen ugyan az mint az eddigi variánsoknak. A te tüneteiddel még ne kezdj el aggódni, valószínűleg megfáztál.
4/24 anonim válasza:
Torokfájás, nátha, köhögés, hőemelkedés. De azt mondják, első tünet a torokfájás. Teszt kellene addig bármi lehet, sajnos korona is.
5/24 A kérdező kommentje:
Hat most nem tudok már tesztet venni, de ha holnap is ez lesz veszek egyet.
2022. jan. 24. 18:13
6/24 anonim válasza:
Most vagyok benne, karanténban vagyok.
Enyhe torok kaparással kezdődött, aztán estére hőemelkedés, másnapra láz, masszív torokfájással. Konkrétan alig tudok nyelni. A láz elmúlt, nincs fáradtság, sem levertség, csak a torokfájás maradt. Ez a 4.nap
7/24 A kérdező kommentje:
Valami gyógyszer tipp?
2022. jan. 24. 18:28
8/24 anonim válasza:
Algopirynt, coldrex max grippet, strepsilst szedek. Meg c vitamint.
6#
9/24 anonim válasza:
Nekem torokfájás első nap, másnap láz és olyan erős izom, ízületi fájdalmak hogy nem tudtam felkelni az ágyból. Harmadnap után csak folyik az orrom
10/24 anonim válasza:
A legelső mindig a gyakorin való óvatos tapogatózás a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!