Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez a tüskefehérje semlegesítés...

Ez a tüskefehérje semlegesítési protokoll tényleg fontos lehet, vagy csak valami oltásellenes dolog?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jan. 23. 10:43
1 2 3 4 5
 31/42 A kérdező kommentje:
30, nekem a pfizer volt elnöke is hiteles, mégis azt mondja, hogy népirtás zajlik, amit viszont azért nem hinnék.. akkor? Ki a hiteles, ki nem?
2022. jan. 24. 09:59
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

A hiteles szerintem az tekinthető, akinek van szakmai tapasztalata, és ez mellett a legfontosabb, hogy közvetve, vagy közvetlenül nem a vakcinabizniszben érdekeltek finanszírozzák! Tehát az olyan kutatók, orvosok, akik az egzisztenciájukat is kockára téve szembe mennek a gógyszergyártók/vakcinagyártók által finanszírozott "ügynökökkel"!

Ha így nézzük, akkor a mostanában megszólaló szakértők kb. 75% ki is esik a rostán! Sőt bizony még a házi orvosokat is sok esetben a gyógyszergyártó cégek -ha nem is közvetlenül- juttatásokban részesítik, tehát ők sem tekinthetők függetlenek!

Marx elvtárs óta tudjuk, hogy a "LÉ határozza meg a tudatot"!

2022. jan. 24. 10:17
 33/42 A kérdező kommentje:
Akkor ezek alapján igaz, hogy népirtás zajlik? Mindjárt linkelem amiről beszélek.
2022. jan. 24. 10:44
 34/42 A kérdező kommentje:
2022. jan. 24. 10:45
 35/42 A kérdező kommentje:
Mert ő gondolom nem érdekelt a vakcinabizniszben, és a pfizer volt alelnöke, tehát ez alapján hiteles. Nade akkor igaz ez amiket mond? Azt nem tudom elhinni.
2022. jan. 24. 10:47
 36/42 anonim ***** válasza:
72%

Erre nem tudok válaszolni, még időre van szükség, hogy nekünk egyszerű embereknek erről legyen valamiféle határozott álláspontunk. Minden estre a történelem azt tanítja a számunkra, hogy legyünk résen, mert már máskor is megtörtént, csak más keretek között!

Nagyon szomorú ha ez igaz amit mond, és ráadásul bennfentes!

2022. jan. 24. 11:34
 37/42 A kérdező kommentje:
Igen..
2022. jan. 24. 12:05
 38/42 anonim ***** válasza:
86%

Ez a Michael Yeadon az egyik legismertebb antivaxx aktivista.

Valóban dolgozott a Pfizernek, de nem vakcina kutatási területen hanem asztma és COPD gyógyszer fejlesztésen.

A részlegét 2011-ben megszüntették, akkor saját céget alapított amit később jó pénzért eladott.

A Covid járvány kitörésekor kezdte az antivaxx kampányát olyan tényekkel alá nem támasztott dolgokkal, hogy a védőoltások teljesen hatástalanok. Olyat is állított, hogy 50-szer nagyobb eséllyel halnak meg a gyerekek az oltástól mint a fertőzéstől. De kampányolt az arcmaszkok használata ellen is meg a lezárások szükségessége ellen is.

Egy szimpla sarlatán aki az antivaxx hisztériából szeretne hasznot húzni.

[link]

2022. jan. 24. 12:25
 39/42 anonim ***** válasza:
49%

#38 Ezt néztem én is. De ettől függetlenül valami nagyon nem stimmel a vakcinák körül!..

De szerencsére egyre durvább tüntetések vannak Európa szerte, remélem sikerül megszüntetni ezt a vakcina erőltető baromságot! [link]

2022. jan. 24. 12:56
 40/42 anonim ***** válasza:
22%

#39: Te szerencsésnek tartod a törő-zúzó rombolni vágyó erőszakos tömegmegmozdulásokat? Gratulálok...

Láttad a videóban az antifa zászlókat? Az egy radikális ultraliberális balos felforgató csoport.

2022. jan. 24. 13:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!