Az oltásellenesek komolyan azt hiszik hogy az eü dolgozók azért hazudnak mert féltik ezt a szuper állásukat?
Eü-s vagyok, covid-intenzíven is dolgoztam egy ideig. Kb fele-fele arányban voltak oltottak és oltatlanok. Az intenzívre olyan nővéreket tesznek, akiknek fingjuk sincs az egészről, és nincsenek ahhoz szokva, hogy majdnem naponta meghal valaki a gépeken. Pedig az intenzíveken ez covidtól függetlenül így van, mindig is így volt.
Műtősnő, masszőr, fogászati asszisztens próbál helyt állni, vak vezet világtalant alapon. Mikor engem is oda tettek, rögtön kaptam 2 beteget, akit aznap nekem kellett ellátni, úgy, hogy semmilyen intenzíves oktatásban nem részesültem. Az orvosok nem igazán értenek a lélegeztető géphez. Egyik így állítja be, másnap a másik máshogy. Aki oda jut, egyébként főleg halmozottan beteg, pl kezeletlen cukros vagy daganatos. A favipiravir sokaknak többet árt, mint használ, de adni kell, mert ez a protokoll.
Most nem covid osztályon dolgozom. Tele az osztály, mert eddig az ellátás hiánya miatt kezeletlen volt a betegségük. A felvételkor teszt kell, sokaknak pozitív úgy is, hogy semmi tünetük nincs. Ők mennek a vörös zónába a többi pozitív mellé, és ott fertőzik egymást össze-vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!