Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ez a tüskefehérje semlegesítés...

Ez a tüskefehérje semlegesítési protokoll tényleg fontos lehet, vagy csak valami oltásellenes dolog?

Figyelt kérdés
[link]
2022. jan. 23. 10:43
1 2 3 4 5
 21/42 sadam87 ***** válasza:
68%

"És a nanotechnológiai? Ami bizonyítottan megtalálható az mRNS vakcinákban is, az is áltudományos maszlag?"

Nem található meg benne, szóval igen.

"Keress rá bitchute.com -on ahol: Mikro-routert találtak a Pfizer-oltásban 12ezerszeres nagyítás alatt."

Oké, majd ha egyszer jót akarok röhögni, rákeresek. :D

"A saját szemüknek sem hisznek, mert az csak "véletlen" formáció a számukra, sőt nem is érdekli őket, nehogy ellent mondjon a saját gondolkodási módjuknak!"

Miért te ezt a saját szemeddel láttad? :o :o :o Én meg azt hittem, hogy egy olyan oldalon, ahova fel lehet tölteni bármit, függetlenül attól mennyi köze van a valósághoz. (De ahogy nézem, az előny, hogyha nincs.)

"Ezért van az, hogy az emberek többsége nem hisz ezeknek az un. szagértőknek, inkább hallgat a józan paraszti eszére!"

Hat te ezt érted a józan paraszti ész alatt, az elég szomorú.

2022. jan. 23. 19:25
 22/42 anonim ***** válasza:
82%
#18 Nem tudom eldönteni, hogy csak trollkodsz, vagy tényleg ennyire ostoba vagy. De hajlok arra, hogy csak trollkodsz, mivel ha ilyen szintű hülyeséget valaki komolyan elhisz az teljesen életképtelen lenne.
2022. jan. 23. 19:57
 23/42 sadam87 ***** válasza:

Ezt nekem címezted? 😮

2022. jan. 23. 20:03
 24/42 anonim ***** válasza:
74%

Elnézést, félrement.

A nanotechnológiás-mikrorouteres műszaki virológus zseninek szántam.

2022. jan. 23. 20:08
 25/42 sadam87 ***** válasza:
55%
Ok.
2022. jan. 23. 20:21
 26/42 anonim ***** válasza:
17%

Az a tüskefehérje, amelyet az mRNS védőoltás következtében termelődnek a legújabb kutatások szerint tényleg nem ürülnek ki.

A vírus, és az oltás tüskefehérjéi nem egyezőek, eltérőek és az azokra adott immunválasz is eltér egymástól. Ezért lehet az, hogy akik erre érzékenyek, azoknál az embereknél akik mRNS vakcinát kaptak, felismerhető az un. posztkovid tünetek (szívizom gyulladás, fáradékonyság, szívritmus zavarok, stb. )

Még annyit fűznék a vitához. hogy nem érdemes azokkal az emberekkel vitatkozni, akik elvakult fanatikus oltáspártiak! Rengeteg szenvedést okoznak, sok halálos esetnek a közvetett okozói ők, és azon kívül meggyőzhetetlenek, az ész érvek lepörögnek róluk!

https://www.youtube.com/watch?v=Xal9IAs43mI&t=629s

2022. jan. 24. 07:41
 27/42 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy senki nincs, aki tudná az igazságot. Bármit találsz a neten, arról van ellenvélemény is. Aki nem ért hozzá, az honnan a fenéből tudja eldönteni, hogy mi az igazság?? Csak a saját megértése alapján tud dönteni az ember, nekem pedig ez azt mondja, hogy semmiképp ne oltással be magam.
2022. jan. 24. 08:43
 28/42 anonim ***** válasza:
76%
Ti tényleg azt gondoljátok, jogy egy fehérje soha nem ürül ki és nen bomlik le a szervezetben? :D hogy lehettek ennyire ostobák?
 29/42 A kérdező kommentje:
*megérzése
 30/42 anonim ***** válasza:
85%

Bármit találsz a neten, arról van ellenvélemény is. Aki nem ért hozzá, az honnan a fenéből tudja eldönteni, hogy mi az igazság??

Nagyon egyszerűen. Nem özvegy Torontál Mancika fotelvirológus megosztásaiból kell informálódni, hanem hiteles forrásból.

2022. jan. 24. 09:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!