A házi állatokat miért nem kötelezik, hogy védő oltásokat kapjanak a koronavírus fertőzés ellen?
Ha az állatok is elkapják, és attól a gazdája is, akkor miért csak az embereket oltják be, az állatokat miért nem?
Hogyan lesz így nyájimmunitás, ha a háziállatok is terjesztik, de oltást meg nem kaphatnak ellene?
Az állatok talán alábbvalóak, mint az emberek? Nekik nem játr a védelem?
A vírus terjedését nem fogod tudni megállítani. Az egész világon jelen van, emberekben, állatokban, még vadállatokban is. Nem lehetséges az összes erre fogékony állatot beoltani az egész világon, ráadásul a jelenlegi oltások nem is tudják megakadályozni a vírus terjedését, úgyhogy értelmetlen is lenne.
Én tutira nem oltatnám be a macskáimat embernek való vakcinával, bele is pusztulhatnának. Olyanról még nem hallottam/olvastam, hogy háziállat súlyos COVID beteg lett volna, úgyhogy ha lenne is nekik való oltás, azt sem adatnám be nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!