A házi állatokat miért nem kötelezik, hogy védő oltásokat kapjanak a koronavírus fertőzés ellen?
Ha az állatok is elkapják, és attól a gazdája is, akkor miért csak az embereket oltják be, az állatokat miért nem?
Hogyan lesz így nyájimmunitás, ha a háziállatok is terjesztik, de oltást meg nem kaphatnak ellene?
Az állatok talán alábbvalóak, mint az emberek? Nekik nem játr a védelem?
Az én benti macskáim milyen szinten terjesztik a koronavírust, áruld már el?
A kint caflató kóbor macskákat meg ki a f4sz fogja elvinni dokihoz, beoltatni? Azoknak a gazdijaik jobb esetben lespriccolják őket kamillával 'oszt cső. Nem fogják drága dokihoz vinni, oltatni őket. Nekik az oltás is pénzbe kerülne, nincs olyan hogy állat tb. Ha bevezetnék a kötelező állat oltást, egy része lesz4rná, a másik meg kinyírná az állatát minthogy költsön rá..
Elkaphatja akár tőled is, vagy másik macskától!
Felelősen kell gondolkodni! Tartozunk annyival egymásnak, hogy ne terjesszük a vírust!
Hát ha ez lesz a szabály (mert nem kizárt) akkor ez lesz a szabály.
Akkor minden háziállatot be kell oltani Covid ellen!
#3 Az első mondatod teljesen értelmetlen! Az eddigi járványkezelésben hol véltél felfedezni logikát?
Én kértem az oltópontokon (több helyen is) , hogy legalább akkor azokat a vakcinákat, amelyek lejárnak és úgyis csak kidobálnák, akkor legalább azzal oltsák be a háziállataimat! De dühösen szabályosan kilökdöstek, hogy az nincs leírva a protokolljukban!
Na ennyit az orvosi szolidaritásról!
#7 #8
Szégyeljétek magatokat, ennyire veszitek komolyan a vírus terjedésének a megállítását!
Valós problémára hívtam fel a figyelmet, és a válaszotok csak annyi, hogy: troll?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!