Tényleg ennyire jól védene a Covid-oltás (Pfizer)?
Már egy hónapja, hogy megkaptam a boostert, koábban még 2020 szeptemberében voltam covidos. Aztán tavaly többször is éreztem tüneteket, de mivel HO-bsn ültem, nem teszteltem.
Idén szilveszterkor több haverom is elkapta, olyan lány is,akivel csókolóztam. Nekem negatív lett a PCR-om.
Most lakótársam is beteg, nagyon durvan köhög, most is negatív lett a PCR-om. Ennyire védett lennék?
Ennyire védett, és hordozó.
Nekem kicsit ez olyan mint a tífuszos Mary története. Ismered?
az oltas nem vedettseget ad
ugyanannyi eselyed van arra hogy elkapd mint oltas nelkul
oltas abban segit hogy konnyebben veszeled at ha elkapod
okos gci
Én tavaly márciusban átestem, még oltás nélkül, otthon kihevertem de elég fosul voltam.
Azóta már 2x tapasztaltam amit te, hogy gyanus nahyon enyhe tünetekkel, de HO-ban kihordva, szintén nem teszteltettem, mert a boltban mindenki masnak kifordult a tüdeje ugy köhögött, én meg nem fogok gyakorlatilag egészségesen karanténban ülni.
Ilyenkor az emberek szerintem jobban odafigyelnek minden kisebb tünetre. Így már egy erősebb fáradtságot is a Covidnak tudunk be.
Most egyébként teljesen tünetmentes vagyok. Lakótársam is csak akkor szólt nekem, amikor megvolt a pozitív tesztje. Egyébként már előtte is napokig köhögött. És mivel ugyanazokat a tereket használjuk, már valszeg rég elkaptam volna a fertőzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!