Tényleg ennyire jól védene a Covid-oltás (Pfizer)?
Már egy hónapja, hogy megkaptam a boostert, koábban még 2020 szeptemberében voltam covidos. Aztán tavaly többször is éreztem tüneteket, de mivel HO-bsn ültem, nem teszteltem.
Idén szilveszterkor több haverom is elkapta, olyan lány is,akivel csókolóztam. Nekem negatív lett a PCR-om.
Most lakótársam is beteg, nagyon durvan köhög, most is negatív lett a PCR-om. Ennyire védett lennék?
Mert ti terjesztitek esetleg😀😀
Egeszsegedre🤡
"Hozzánemértőként lehet fikázni az oltást, de az is tény hogy a bulinkban csak azok lettek negatívak vagy abszolút tünetmentes pozitívak akik már háromszor oltva voltak"
Képzeld, oltatlanként sosem voltam hálistennek covid-os, pedig körülöttem csak oltottak voltak akik covid-osak lettek. És akkor mi van? Ez mit bizonyít? Amikor még a 2 oltás elegendő volt, ugyanúgy belehalt sajnos 2x oltott ismerősöm is covid-ba. Akkor működik az oltás vagy ő a "járulékos veszteség"?
Hozzánemértőként lehet pártolni az oltást de attól még nem jelenti azt, hogy hatásos és biztonságos. Attól, hogy valamit 50-100-x millió ember gondol és állít, még nem biztos, hogy igaz. Legyen most szó bármilyen témáról/kontextusról.
Mert az orvosok közt egyetértés van ugye. Ja, nem.
De csak nézzük a mainstream szereplőit. Ők legalább nem mondanak ellent egymásnak és maguknak 2 hetente. Ja, de.
Bocs, de ehhez nem kell okosnak lenni. De komolyan mondom, ha korábban tudom, hogy ennyi bárgyú ember van, nem tanultam volna tovább, autószerelőként milliárdos lehrtnék már ezekből. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!