A covid oltásellenesek tényleg azt gondolják, hogy az orvosok 95 százalékának fontosabb a pénz, karrier mint az emberek egészsége, élete?
Az orvosok 95 százaléka támogatja a covid oltást és azt mondja hatásos és biztonságos.
Szinte csak nálunk Pócs Alfrédot, Tamasi Józsefet és Lenkeit látjuk, aki mást mond, .. tudtok még ilyen orvosokat?
A legtöbb orvos tisztában van azzal hogy az oltás hatásos-e vagy nem, valamint biztonságos-e, ugyanis egy háziorvos vagy egy osztályos orvos, látja mennyi súlyos oltott beteg van, látja mennyivel nőtt meg a különböző betegségek előfordulása, tehát tud arra következtetni, hogy esetleg oltás miatt és nem történik tömeges felszólalás az ügyben... Tehát inkább beadja az oltást, "a mérget" 😁, csak mert félti az állását... szégyen ha valaki ezt gondolja az orvosokról..
“ jelenleg mind a negyen covidosak, rosszul vannak, fekszenek”
Otthon, a kanapén egy bögre tea mellett gondolom, nem az intenzíven a dél pestiben…
24) igen, lehet megbetegszenek, de ha otthon sikerul kikuralniuk magukat, mar ert valamit az oltas. Jobbulast kivanok egyebkent a szuleidnek.
Az a legrosszabb ebben, hogy senkirol nem lehet tudni, hogy mennyire szivja meg ezt a virust. Anno en is atestem rajta full enyhe tunetekkel. A szaglasom ok elment, meg par nap hoemelkedesem volt. Ezen kivul semmi komoly szerencsere.De ha szuleim elkapjak lehet mar nem elnenek. En spec orulok, hogy be vannak oltva.
24 vagyok. Nem fekszenek az intenzíven, de oltás nélkül sem én, sem a szüleim nem feküdtünk az intenzíven. Ugyanúgy otthon, tea mellett a kanapén voltak, nekem online egyetemi órákra kellett járnom.
Senki nem tudja, hogy oltás nélkül mennyire viselné meg, kétszer ugyanolyan lefolyása egyik betegségnek sincs. Sajnos sok oltott most azzal próbál érvelni, hogy oltás nélkül biztos rosszabbul jártak volna.
Döntse el mindenki, hogy mit akar, ne erőltessék senkire és ne tegyen senki a másik döntésére semmilyen megjegyzést.
A családban senki nem került kórházba coviddal, csak én és a szüleim kaptuk el oltatlanul tavaly áprilisban, azóta 2-3x oltott rokonok is elkapták és ugyanolyan lázasak és egyngék voltak, mint a szüleim. (Eddig 9 oltott rokon kapta el, abból 6 volt 3x oltva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!