A covid oltásellenesek tényleg azt gondolják, hogy az orvosok 95 százalékának fontosabb a pénz, karrier mint az emberek egészsége, élete?
Az orvosok 95 százaléka támogatja a covid oltást és azt mondja hatásos és biztonságos.
Szinte csak nálunk Pócs Alfrédot, Tamasi Józsefet és Lenkeit látjuk, aki mást mond, .. tudtok még ilyen orvosokat?
A legtöbb orvos tisztában van azzal hogy az oltás hatásos-e vagy nem, valamint biztonságos-e, ugyanis egy háziorvos vagy egy osztályos orvos, látja mennyi súlyos oltott beteg van, látja mennyivel nőtt meg a különböző betegségek előfordulása, tehát tud arra következtetni, hogy esetleg oltás miatt és nem történik tömeges felszólalás az ügyben... Tehát inkább beadja az oltást, "a mérget" 😁, csak mert félti az állását... szégyen ha valaki ezt gondolja az orvosokról..
#10: de, ha nagyon becsukják a szemüket, és a fülüket befogva hangosan üvöltik, hogy "papapapapapa".
Onnantól, hogy tömegével vannak kórházban oltott covidosok, nem jelenthetjük ki, hogy hatásos.
Hatásos és biztonságos?
Hatásos:
- nem véd meg a fertőzéstől
- nem állítja meg a járvány terjedését
- nem véd a középsúlyos megbetegedéstől (orosz rulett, mint oltatlanként is)
- nem véd a súlyos/halálos megbetegedéstől (orosz rulett, mint oltatlanként is)
- 4-6 havonta meg kell ismételni az oltást (egyelőre ez az intervallum), hogy talán érjen valamit
Biztonságos: Több ezer/millió mellékhatást tapasztaltak, az enyhétől a kevésbé kellemesen át a súlyosakig, egy részük halállal zárult (pl. szívizomgyulladás vagy vérrög kialakulása miatt). Ahogy telik az idő, újabb és újabb részletek derülnek ki a mellékhatásokkal kapcsolatban, sok esetben olyanok, amelyekre előtte azt mondták, hogy "nem az oltás miatt van".
Nem vagyok oltásellenes. Mikor megtudtam, hogy egész gyorsan lett a covidra védőoltás, örültem. Persze mondtam, kivárok, megnézem, hogy valójában hogyan működik, ér-e valamit. Ahogy telt az idő, egyre jobban azt láttam, hogy akárhogy csűrik-csavarják a statisztikákat, akkor sem tűnik hatásosnak. A biztonságosság is kezdett megdőlni, így inkább vártam még a fejleményeket majd végül arra jutottam, hogy se nem hatásos, se nem biztonságos. Persze a vírus is lehet épp meg fog viselni vagy belehalhatok de ezek szerint mindegy, hogy oltottan vagy oltatlanul nagyjából. Az esély latolgatások meg nem sokat érnek ha már a lélegeztetőn fekszel oltottként. Ha meg koporsóban, akkor annyit sem. Sajnos ilyen eset is van, nem is kevés...
Hatásos:
Valóban nem, ez igaz, új mutációk miatt ez várható volt sajnos EZT AZ OTVODOK
Logikuue
- 4-6 havonta meg kell ismételni az oltást (egyelőre ez az intervallum), hogy talán érjen valamit
Hatásos:
Valóban nem, ez igaz, új mutációk miatt ez várható volt sajnos EZT AZ ORVOSOK IS MONDJÁK
logikus hogy nem állítja meg így
A 3 már igenis véd.. oltásellenesek tettek be egy kórházi lapot ahol mutatták mennyi fertőzött fekszik a kórházakba és érdekes 3. oltott nincs közöttük..
Ugyanúgy ez nem igaz
Sajnos valóban csökken az antitest szám igen ismételni kell...
"A 3 már igenis véd.. oltásellenesek tettek be egy kórházi lapot ahol mutatták mennyi fertőzött fekszik a kórházakba és érdekes 3. oltott nincs közöttük.."
Te beszélsz konteókról de ilyen hülyeségeket meg elhiszel? :D
Van 3 oltással is bennfekvő.
Egyébként definiáld már kérlek az oltásellenesség fogalmát. Mert az, hogy valaki a covid vakcinákat elutasítja még nem jelenti azt, hogy oltásellenes.
Elmondanám, hogy a hepatitis b kötelező. Tehát nem olyan, mint a covid, az KÖTELEZŐ.
És a népesség 70%-a nincs beoltva és soha nem is lesz, mert 50ezer egy oltás és 3 kéne belőle.
Ugyanis úgy tették kötelezővé, hogy kötelező, aki iskolába jár. A felnőtteknek nem kötelező.
Erről a KÖTELEZŐ oltásról 0 hír jelent meg, a 90% azt se tudja mi a hepatitis b.
Akkor én egy nem kötelező oltásról, amiről törvény van, hogy a politikusoknak nem lehet kötelező, amikor az átlagember még az üres játszótérre se mehetett ki, miközben a brit miniszterelnök partizott, hagy döntsem már el, hogy beadom-e vagy nem.
A nem kötelező azt jelenti, hogy én döntöm el.
Mit rúgózól ezen? Nem is mered ezt a két szót?
NEM KÖTELEZŐ
"- nem véd meg a fertőzéstől
"
Ha linkelek amerikai és UK-beli statisztikákat, amik pont az ellenkezőjét bizonyítják, felveszed a bohóc jelmezedet?
(Nyilván nem, mert szerinted úgy is kamu, és csak és kizárólag az fordulhat elő, hogy az oltás nem működik.)
"A nem kötelező azt jelenti, hogy én döntöm el."
Miért, nem te döntesz róla? Nem fogja soha rádrugni az ajtót a TEK, és leteperve beadni egyből 3. adag Pfizert. Tulajdonképpen ausztriában sem kötelező, csak bírja a pénztárcád a büntetéseket.
Magyarországon kb. 0 jelentősége van, hogy oltott vagy vagy sem, maximum ha államigazgatásban dolgozol, de privát szférában sehol nem kötelező kb.
#17: Nagyon sötét vagy, illetve ahogy mondtad, bohóc inkább. Még mindig hiszel ezekben. Pont az oltások végett van még mindig járvány, ha működtek volna, akkor nem ugyanott tartanánk, mint az elején. Sőt, most még rosszabb is tán a helyzet.
Vagy fejlesztenek egy normálisan működő 1, maximum 2 dózisú vakcinát, vagy lesz végre gyógyszer a tünetek enyhítésére/mellékhatások - poszt-covid elkerülésére vagy marad ez a hülyeség amíg meg nem unják (vagy az emberek vagy akik belekényszerítenek ilyen helyzetekbe).
Na akkor csak bejött a tippem, hogy a "statisztika kamu" című "cáfolattal" rukkolsz elő.
🤡🤡🤡
Nem kell ide semmi kamu statisztika, bohócom...
Ugyanaz a helyzet, mint korábban vagy még rosszabb? Igen.
A tényekhez nem kell statisztika. Az a gond, hogy aki annyira oltásfanatikus, mint Te, nem igazán érdekli semmilyen tény. Ha azt mondják neki, hogy az oltás működik, akkor elhiszi. Pont. Ennyit tud csak az agya befogadni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!