Hogy lehet, hogy 3 Pfizer oltás után is beteg lettem a covid fertőzéstől?
Figyelt kérdés
Eddig azt hittem, hogy aki oltott, az enyhe tünetekkel átvészeli, ehhez képest totál lebetegedtem és napok óta köhögök meg lázas vagyok.2022. jan. 10. 23:59
31/31 anonim válasza:
2 év híreimből nekem az alábbi dolgok rémlenek:
1. Az oltás nem ad 100%-os védelmet a MEGFERTŐZŐDÉS ELLEN.
2. Elmondták, hogy mindenkinek máshogy reagálhat a szervezete a covidra, valaki észre sem vette, hogy covidos volt, valaki meg az intenzív osztályra került.
3. Az új mutációk ellen nem adnak a "régebbi" oltások egyértelmű védelmet. Az USA hadserege most egy olyat fejleszt, ami minden mutáció ellen hatékony lesz, mert más alapokra helyezik a vakcinájukat, mint a többiek.
Aki meg csak személyeskedni van itt, az szégyellje el magát a családja helyett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!