Hogy lehet, hogy 3 Pfizer oltás után is beteg lettem a covid fertőzéstől?
Figyelt kérdés
Eddig azt hittem, hogy aki oltott, az enyhe tünetekkel átvészeli, ehhez képest totál lebetegedtem és napok óta köhögök meg lázas vagyok.2022. jan. 10. 23:59
21/31 anonim válasza:
#17!
Továbbra is kíváncsi vagyok, hogy Damu Roland hogy járhatott volna rosszabbul...
22/31 anonim válasza:
#21 Én meg arra lennék kíváncsi, hogy hallottál e már valaha az irónia fogalmáról.. 😅
23/31 anonim válasza:
#22: Szerintem odaírhatta(d) volna zárójelben, hogy ez irónia. Én rájöttem, de sokan nem :)
24/31 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy hazudtak a profit miatt?
"A VAKCINÁK BEADÁSA A FELTÉTELE ANNAK HOGY A FÖLD ORSZÁGAIT AZ IMF BANKÁRAI ELLÁSSÁK PÉNZZEL"
keress erre a videóra
25/31 anonim válasza:
26/31 anonim válasza:
"Damu súlyos alapbetegségekkel szenvedett, Csollány meg nem biztos, hogy be van oltva, (egy antivax orvos híreszteli ezt), de attól függetlenül a anabolikus és dopping szerek óriási rizikófaktornak számítanak a covid esetén."
--- de bolondok vagytok, csak keresni kellene
27/31 anonim válasza:
"Csollány meg nem biztos, hogy be van oltva, (egy antivax orvos híreszteli ezt)"
--itt látszik az agymosottság, hogy azt mondod vissza, amit a média mond, semmibe nem tart rákeresni. Jansent kapott.
28/31 anonim válasza:
Mit gondoltál azért adják folyamatosan ezt az oltást mert használ, ugyan már.
29/31 anonim válasza:
Megtanultad, hogy ne vedd fel a 4.-et mert xart sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!